Prebaci na sadržaj

Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV
Televizori LG 47LA690S - LG Cinema 3D Smart TV

Doživite magične trenutke sa LG Smart 3D televizorima

47"(119 cm) Cinema 3D SmartTV sa Magic daljinskim, veb pretraživačem, premium sadržajima,aplikacijama

47LA690S

Veličina42 (106cm)   47 (119cm)   55 (139cm)
  • Internet pretraživač
  • Smart aplikacije i premium sadržaji
  • Cinema Screen dizajn
  • Magični daljinski koji reaguje na pokrete

Povećaj
Magični Daljinski

Magični Daljinski

Univerzalno upravljanje, Usmeravanje, Točkić, Gestikulacija i glas - najpogodniji i najnapredniji daljinski upravljač za TV.

Usmeravanje : Samo uperite i kliknite - pametni daljinski za vaš pametni TV.
Točkić : Skrolujte gore i dole, zumirajte i odzumirajte - baš kao da koristite kompjuterski miš.
Gestikulacija : Napravite jednostavan pokret rukom da biste obavili složene komande i uštedeli vreme.
Glas Obratite se svom daljinskom da biste pronašli ono što želite.
Univerzalno upravljanje*: Upravljajte i pristupite svom set-top box-u, zvučnicima, Blu ray disk plejeru, pa čak i satelitskoj televiziji jednim daljinskim upravljačem, rešenjem koje vam nudi maksimalnu pogodnost.

*Ova funkcija radi samo uz kompatibilne uređaje

Idite na Microsite za Magični daljinski
Smart Home

Smart Home

Najjednostavniji i najprilagodljiviji korisnički interfejs.

Potpuno novi Smart Home LG Smart TV-a dolazi s poboljšanim dizajnom, jednostavniji i s više prostora za korisničko prilagođavanje.

Tag On

Tag On

Deljenje sadržaja između vašeg mobilnog uređaja i televizora nikada nije bilo jednostavnije nego pomoću funkcije Tag On, koja omogućava međusobno deljenje i preslikavanje sadržaja, jednostavnim "tagovanjem" pametnog telefona na NFC nalepnicu koja se dobija uz televizor.

Miracast™

Miracast™

Funkcija Miracast™, sertifikovana od strane WiFi Alliance, omogućava vam da uživate u lakoj i brzoj vezi između TV-a, pametnih telefona i tableta, bez žica, omogućavajući jednostavno prenošenje i deljenje digitalnog sadržaja na TV ekranu.

MHL (Mobile HD Link)

MHL (Mobile HD Link)

Pomoću MHL kabla povežite i gledajte HD sadržaj sa svog telefona na velikom ekranu televizora, i upravljajte njime pomoću magičnog daljinskog upravljača. Telefon se takođe dopunjava dok je povezan.

LG Cloud

LG Cloud

Uz uslugu LG Cloud možete da reprodukujete sadržaje na svom Smart TV-u odakle god želite, bilo kada. Brzo pristupajte video-zapisima, muzici i fotografijama sa drugih uređaja, a zatim uživajte u njima na svom TV-u.

Spreman za Time Machine

Spreman za Time Machine

Više ne morate da brinete da ćete propustiti svoje omiljene emisije.

Sa nedavno ažuriranom verzijom popularne LG Time Machine funkcije, možete da snimate svoje omiljene TV emisije i da ih kasnije premotavate, pauzirate ili ponovo pogledate.
- Reprodukcija uživo: reprodukujte, pauzirajte, premotavajte i ponovo gledajte omiljene emisije na eksternom hard disku.
- Programirano snimanje: rezervišite emisiju koju ne želite da propustite time što ćete unapred programirati njeno snimanje.

Premium Sadržaj

Premium Sadržaj

Najbolji izbor odličnih sadržaja vam je lako dostupan.

Kartica za premijum sadržaj (Premium Content) bira i kategorizuje najpopularnije i najkorisnije sadržaje u vašoj zemlji, koje su na raspolaganju u partnerstvu s najboljim pružaocima sadržaja. Uživajte u najboljoj zabavi kad god želite.

3D World

3D World

Upoznajte širi 3D svet zabave, koji se neprekidno širi, pomoću svog daljinskog upravljača.

3D WORLD kartica kompanije LG pruža vam 3D sadržaj koji se beskonačno proširuje, uključujući filmove, sport, muzičke spotove, edukativne video-klipove, i još mnogo toga!

Game World

Game World

Uživajte u virtuelnoj konzoli za igre u vašem TV-u.

Funkcija Game World kod LG Smart TV-a donosi vam ogromne količine zabave uz mnogo igara koje možete da preuzmete i igrate. U okviru nje vas očekuju neograničene mogućnosti za uživanje u igrama zahvaljujući patentiranom magičnom daljinskom upravljaču kompanije LG, koji umnogome podseća na džojstik konzola za igru. Dobrodošli u inovativno jedinstvo televizora i konzole za igre!

Udobne 3D naočare

Udobne 3D naočare

Uživajte u 3D sadržajima pomoću najudobnijih 3D naočara.

CINEMA 3D naočare su lake, bez treperenja, bez baterija, jednostavne i ekonomične, i omogućavaju veći komfor i praktičnost prilikom gledanja.

3D bez treperenja

3D bez treperenja

Uživajte u 3D TV-u koji je udobniji za oči, bez treperenja koje bi vam smetalo.

Za razliku od konvencionalnog 3D TV-a, LG CINEMA 3D Smart TV poseduje sertifikat da nema treperenja i pruža svetlije 3D slike. Nežniji je prema očima, dajući jasnu i oštru 3D sliku koja kao da iskače iz ekrana.

IPS Panel

IPS Panel

Pokucajte i uverite se u kvalitet.

Tajna koja se krije iza neprevaziđenog ugla gledanja i kvaliteta LG TV-a je panel. Kao što kvalitet zrna određuje kvalitet kafe, kvalitet panela određuje kvalitet TV-a. IPS panel koji koristi LG predstavlja razlog zbog kojeg LG LED televizori imaju jasnije, konzistentnije i otpornije ekrane.

Cinema Screen Dizajn

Cinema Screen Dizajn

Krajnja jednostavnost za potpunu udubljenost u sadržaj

Svi znamo da se u bioskopu na najbolji način uživa u filmu, zbog širokog ekrana koji nema okvir, nema nikakvih prepreka... Sada postoji TV koji donosi isti, bioskopski doživljaj u vaš dom, dizajniran u punoj inspiraciji i najmodernijoj tehnologiji. Vreme je da se dizajn vrati kući.

Dizajn, funkcije i specifikacije se mogu promeniti bez obaveštenja.

Modeli LG premium televizora za 2013 donosne magične trenutke zahvaljujući naprednoj tehnologiji i privlačnom dizajnu. Pored već standardnog Cinema 3D kvaliteta slike i elegantnog dizajna, Smart TV funkcije čine vaš život još uzbudljivijim. Internet pretraga, igre, aplikacije, premium sadržaj, 3D video su na dohvat ruke. Sa LG Magičnim daljinskim koji reaguje na pokrete delovaće kao i da sami imate magiju u rukama.


Određene funkcije će biti dostupne nakon instaliranja novih verzija softvera koje će se konstantno pojavljivati.

Reakcija kompanije LG povodom pitanja privatnosti Smart televizora

Nedavno pregledano

zatvori
47LA690S

47LA690S

top