Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

SJ9

Glavne karakteristike

  • Dolby Atmos Sound Bar
  • 5.1.2. sistem - 500W
  • 4K Pass-Through (HDCP 2.2)
  • 4K zvuk
  • TV Matching Dizajn
  • Bežični Subwoofer

DOSTUPNO KOD:

SJ9_Dolby_Atmos_140717_D_v1


Dolby Atmos, bioskopski zvuk u vašem domu

Iskusite sveobuhvatniji užitak sa zvučnicima usmerenim nagore koji pružaju realističan osećaj i visinu. Sa užitkom u većem kvalitetu i sveobuhvatnijem zvuku zvučnika SJ9, možete da zakoračite u akciju.

Saznajte više o zvučniku SJ9

open

Dolby Atomos® je okružujući sistem zvuka kod kog se zvuci pokreću zajedno sa objektima u video sadržaju. Sa novim Soundbar zvučnikom kompanije LG čini se da zvuci lete u svim pravcima, gore i dole, levo i desno – on u suštini pruža užitak u zvuku od 360°.

SJ9_Dolby_140717_Child
SJ9_High_Resolution_Audio_140717_D

Zvuk visoke rezolucije, čuje se realističan zvuk

Reprodukujte WAV, FLAC i ALAC formate, kao i datoteke veličine do 24 bita i 96 KHz. Ovakve vrste datoteka pružaju veću preciznost i mogu da zvuče realističnije od kompakt diskova.

SJ9_High_Resolution_Audio_Upconverting_140717_D

Poboljšavanje kvaliteta signala zvuka

Ugodite svom čulu sluha pomoću liste pesama koja je konvertovana na zvuk visoke rezolucije (24 bita i 192 KHz).

SJ9_TV_Matching_Design_140717_D

Dizajn koji se savršeno uklapa sa televizorom

Sa dužinom od 58 mm zvučnik SJ9 je najmoderniji Atmos zvučnik na tržištu koji pruža izgled i užitak koji karakterišu vrhunski TV, pri čemu ne ometaju preglednost ekrana.

SJ9_4K_Pass_Through_140717_D

4K Pass-Through, osmišljeno za najbolji užitak

Uživajte u omiljenim filmovima kroz reprodukciju visokog kvaliteta, baš kao što je bila zamisao režisera.

Saznajte više o funkciji 4K Pass-Through

open

Zašto je funkcija 4K pass-through važna za zabavu?

Besprekoran zvuk zahteva prenos preko HDMI kablova, zbog previše velikih formata podataka za optičke kablove. I pored upotrebe HDMI kablova, TV-i obično mogu da preuzmu samo „pogoršani“ prenos zvuka iz vašeg izvora. Zbog toga je važno da priključite svoj izvor u Soundbar zvučnik.

SJ9_4K_Pass_Through_140717_Child
SJ9_Wireless_Subwoofer_140717_D

Bežični niskotonac, vrhunski zvuk basa bez žica

Postavite svoj niskotonac na mestu gde izgleda najbolje i najbolje reprodukuje zvuk bez brige o žicama.

SJ9_ASC1_140717_D

ASC - zvuk koji odgovara svakom sadržaju

Prilagodljiva kontrola zvuka analizira sadržaj u realnom vremenu. Kada ASC otkrije da slušate dijalog, automatski obavlja podešavanje da vam omogući da čujete dijalog kristalno jasno, a kada opazi aktivnost, podiže niskotonac za bolji učinak.

SJ9_Auto_Sound_Engine_140717_D_v1

Auto soud engine,balansiran zvuk pri svakoj jačini

Automatski procesor za zvuk kompanije LG optimizuje vaš zvuk pri bilo kom nivou jačine i neprekidno održava precizne frekvencije. Ovo pruža odgovarajući izbalansirani zvuk bez obzira na jačinu zvuka.

SJ9_Wi-Fi_Bluetooth_Compatible_140717_D

Kompatibilno sa Wi-Fi i Bluetooth tehnologijom

Soundbar zvučnik kompanije LG može da reprodukuje bilo koji muzički sadržaj ili da pokreće usluge sa vaših mobilnih uređaja bez ikakvih ograničenja. Tehnologija bežičnog povezivanja pruža vrhunski kvalitet zvuka dok vam povezivanje preko tehnologije Bluetooth pruža krajnju kompatibilnost.

SJ9_Chromecast_built-in_140717_D

Ugrađena funkcija Chromecast

Sa ugrađenim softverom Chromecast audio sada možete da reprodukujete milione pesama, podkasta i stanica sa svog telefona preko Sound Bar zvučnika. Koristite svoj telefon kao daljinski upravljač za pretragu, reprodukovanje i pauziranje muzičkog sadržaja, kao i za podešavanje jačine zvuka.

SJ9_Multi_Room_Mode_140717_D

Muzika u celom domu uz Chromecast audio

Ugrađena funkcija Chromecast Audio omogućava vam da grupišete kompatibilne uređaje, tako da muzika bude prisutna u svakom kutku doma.

SJ9_Auto_Music_Play_140717_D

Automatska reprodukcija muzičkog sadržaja

Reprodukcija zvuka počinje onog trenutka kada uđete u prostoriju kada je aktivirana funkcija automatskog reprodukovanja muzičkog sadržaja, pri čemu zvučnik može automatski da preuzme reprodukciju zvuka sa povezanog uređaja onog trenutka kada prepozna uređaj u blizini.

SJ9_Control_with_your_TV_Remote_140717_D

Upravljanje pomoću daljinskog za TV

Soundbar zvučnik kompanije LG isporučuje se sa daljinskim upravljačem, ali možete takođe i da izaberete da koristite daljinski upravljač svog *TV-a. (Daljinski upravljači brendova *LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba i Samsung).

SJ9_Connectivity_140717_D

Povezano sa vašom zabavom

Imajte slobodu da se povežete sa uređajem po želji pomoću HDMI priključka, optičkog povezivanja, tehnologije Portable In i preko tehnologije Bluetooth.

Opšte
Dimenzije
Snaga
Zvuk
Pogodnosti
Audio formati
Povezivanje
Potrošnja električne energije
Dodaci

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: