DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG Soundbar S65Q

Ključne funkcije

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (S65Q)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (S65Q)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG Soundbar S65Q

DOSTUPNO KOD

Pomaže vam da maksimalno iskoristite potencijal LG televizora

LG Soundbar zvučnici osmišljeni su tako da besprekorno unaprede performanse LG televizora i da budu kompatibilni sa LG televizorom. Zajedno obezbeđuju najbolji užitak u zvuku.

LG televizor je okačen na zidu, a na ekranu se prikazuju podešavanja Soundbar zvučnika. Ispod LG Sound bar S65Q postavljen je na policu. Oznaka NEW prikazana je u gornjem levom uglu.
*Upravljanje režimom soundbar zvučnika može varirati u zavisnosti od modela.
**Upotreba daljinskog upravljača za LG TV ograničena je na određene funkcije:
***Kompatibilni televizori: OLED Z3/M3/G3/C3/B3/A3/Z2/G2/C2/CS/B2/A2, QNED 99/95/90/85/80/75, NANO 80/75, UHD UR/UQ, FHD 63.
****Ova funkcija podržava proveru statusa soundbar zvučnika i promenu podešavanja putem ekrana televizora, usklađivanje nivoa jačine zvuka (40–100), kontrolu režima soundbar zvučnika.
*****Imajte na umu da usluga možda nije dostupna u trenutku kupovine. Potrebna je povezanost sa mrežom u cilju ažuriranja.

Jednostavna kontrola putem WOW interfejsa

Sada, praktičnost se nalazi u vašoj ruci. Kontrolišite soundbar zvučnik preko LG televizora putem jednog daljinskog upravljača. Uz jedan klik na daljinskom upravljaču, možete da vidite meni soundbar zvučnika i podešavanja na ekranu televizora. Kao što je kontrola jačine zvuka, provera statusa veze, pa čak i biranje režima zvuka.
LG TV i LG Soundbar zvučnik postavljeni su na braon policu, a niskotonac je na podu. Na TV ekranu se prikazuje surfer koji stoji na steni.

Dizajniran da se lako uklapa

LG Soundbar zvučnik se savršeno uklapa uz LG televizore i poboljšava vaš užitak i enterijer. Jednostavno postavite LG Soundbar zvučnike pored LG televizora i prostor će dobiti moderan izgled.

Slika alfa devet čipa na televizoru i soundbar zvučnik je ispod njega. Takođe je prikazan efekat zvučnog talasa koji dolazi iz Soundbar zvučnika.

Unapređeni zvuk sa AI procesorom LG televizora

Savršeno se kombinuje sa LG televizorom – LG Soundbar zvučnik ima Režim deljenja zvuka sa televizora, koji koristi procesor zvuka LG televizora za analizu sadržaja koji volite i obezbeđuje jasniji, bolji zvuk. Od gledanja vesti do igranja igara, možete maksimalno da uživate u LG televizoru.

*Režim deljenja zvuka sa televizora može se razlikovati u zavisnosti od modela televizora.
**Verzija TV AI procesora može se razlikovati u zavisnosti od modela televizora.

Sveobuhvatan snažan zvuk od 3.1 kanala

Zvuk od 3.1 kanala, snaga od 420 W – LG Soundbar S65Q omogućava vam da uživate u omiljenoj kućnoj zabavi sa okružujućim zvukom.

Užitak u višekanalnom zvuku koji nadmašuje očekivanja

Uz LG Soundbar S65Q, vaš sadržaj zvuči bolje nego ikada ranije. On deli dvokalnalni zvuk u višekanalni zvuk i optimizuje ono što čujete.
Sound Bar zvučnik je postavljen na sivom ormaru, a televizor je okačen na zid u dnevnoj sobi. Bežični niskotonac nalazi se na podu na levoj strani, dok sunčevi zraci dolaze sa desne strane slike. Belo-crvena dugačka sofa okrenuta je ka televizoru i Sound Bar zvučniku. Oznaka NEW prikazana je u gornjem levom uglu. Sound Bar zvučnik je postavljen na sivom ormaru, a televizor je okačen na zid u dnevnoj sobi. Bežični niskotonac nalazi se na podu na levoj strani, dok sunčevi zraci dolaze sa desne strane slike. Belo-crvena dugačka sofa okrenuta je ka televizoru i Sound Bar zvučniku. Oznaka NEW prikazana je u gornjem levom uglu.
*Dostupno u režimima AI Sound Pro, Cinema, Clear Voice Pro, Sports, Game.
*Ovaj proizvod ne sadrži zadnji zvučnik.
Tehnologija Meridian Audio

Saradnja za napredan zvuk

Saradnja kompanije LG sa kompanijom Meridian Audio, liderom u domenu zvuka visoke rezolucije, simbol je rešenja koja su podigla užitak u muzici i filmovima na novi nivo. Doživite vrhunske performanse zvuka uz LG Soundbar zvučnike.

 • Stručnjaci za prestižni britanski kvalitet zvuka, Meridian

  Kompanija Meridian posvećena je obezbeđivanju najboljeg mogućeg užitka u slušanju u svim vrstama okruženja. Zahvaljujući stručnom znanju o psihoakustici, nauci koja se bavi proučavanjem načina na koji čujemo i poimamo zvuk, kompanija Meridian razume šta je najvažnije ljudskom uhu. Tehnologije Meridian DSP i prilagođeno podešavanje zvuka primenjuju se da bi se obezbedile najpreciznije i autentične performanse zvuka, bez obzira na to šta slušate i u kakvom okruženju.

  Kolaž. U smeru kretanja kazaljki na satu od gornjeg levog ugla: mikrofon na postolju sa reflektorom, prikaz Meridian proizvoda izbliza – crni Meridian zvučnik, i Meridian R&D sto.
 • Vodeće tehnologije i stručno znanje kompanije Meridian

  Rigorozna filozofija kompanije Meridian, koja se zasniva na istraživanju, sačuvala je svoj uticaj po pitanju ograničenja i mogućnosti zvuka. Kao pionir zvuka visoke rezolucije i stručnjak u oblasti obrade digitalnog zvuka (DSP), kompanija Meridian je dala svoj doprinos razvoju i usvajanju revolucionarnih tehnologija.

  Vodeće tehnologije i stručno znanje kompanije Meridian2
 • Obrada digitalnog signala

  DSP omogućava potpunu kontrolu zvučnog signala, omogućavajući dizajn naprednih tehnologija i podešavanje zvuka koji mogu da unaprede užitak u slušanju u svim okolnostima.

  Slika DSP čipa
 • Meridian Horizon je jedinstvena tehnologija povećanja broja kanala koja obezbeđuje sveobuhvatan višekanalni zvuk iz stereo sadržaja.

  Kada slušate dvokanalne stereo snimke, idealan položaj odakle se precizni detalji najbolje doživljavaju teško je pronaći, a ako se slušalac i najmanje pomeri iz te tačke, doživljaj se gubi. Meridian Horizon povećava broj kanala dvokanalnog stereo sadržaja u skladu sa bilo kojom konfiguracijom zvučnika, a prilagođeno povećanje broja kanala tretira visoke i niske frekvencije odvojeno, za psihoakustičnu optimizaciju lokalizacije zvuka. Zahvaljujući tome postiže se stabilniji doživljaj preciznih detalja, sa širim rasponom idealnog položaja za slušanje, i sveobuhvatan užitak u slušanju.

Zvuk visoke rezolucije u skladu sa originalnom zamisli tvorca

Zvuk visoke rezolucije obezbeđuje brzine uzorkovanja od 96 kHz i dubinu od 24 bita za precizniji zvuk i veći užitak u slušanju. Uživajte u muzici u skladu sa zamisli tvorca uz zvuk visoke rezolucije za kristalno jasne detalje.

Potpuni prikaz desne strane LG Soundbar zvučnika sa logotipom LG u donjem desnom uglu proizvoda. Potpuni prikaz desne strane LG Soundbar zvučnika sa logotipom LG u donjem desnom uglu proizvoda.

Potpun užitak u kućnoj zabavi

Jednostavno povežite LG Soundbar zvučnik sa LG televizorom i uživajte u neverovatnom zvuku, prikazima koji oduzimaju dah i jedinstvenom užitku u zabavi.

Zvuk osmišljen za sadržaj u kom uživate

Uz AI Sound Pro, inteligentni algoritam LG Soundbar zvučnika analizira vaš sadržaj za obezbeđivanje optimalnog zvuka, bilo da gledate filmove, slušate vesti ili muziku.

TV prikazuje koncert, kanal se prebacuje na vesti gde voditelj govori, a zatim još jednom na scenu iz filma. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora u beskrajnom prostoru. Reprodukcija video-zapisa. TV prikazuje koncert, kanal se prebacuje na vesti gde voditelj govori, a zatim još jednom na scenu iz filma. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora u beskrajnom prostoru. Reprodukcija video-zapisa.

Savesnost prema planeti Zemlji u svakom koraku

Od proizvodnje do slanja – čitav proces je ekološki sertifikovan.

U potpunosti od recikliranih materijala

Unutrašnji delovi napravljeni od reciklirane plastike

UL izdaje validaciju za LG Soundbar zvučnike kao za ECV (Validacija ekoloških zahteva) proizvode jer su gornji i donji delovi tela soundbar zvučnika izrađeni od reciklirane plastike. Dokaz da proizvodnji soundbar zvučnika pristupamo ekološki savesno.
Prikaz prednje strane Soundbar zvučnika iza slike Soundbar zvučnika u metalnom okviru. Prikaz prednje strane Soundbar zvučnika iza slike Soundbar zvučnika u metalnom okviru.
*Slika prikazana iznad služi u ilustrativne svrhe, stvaran izgled proizvoda može se razlikovati.
U potpunosti od recikliranih materijala

Tkanina žerseja izrađena od plastičnih boca

Pažljivo biramo dizajnere soundbar zvučnika i preduzimamo mere koje će osigurati da naši proizvodi koriste više prerađenih materijala. Sertifikat Global Recycled Standard potvrđuje da je tkanina koju koristimo poliesterski žersej i da je izrađena od plastičnih boca.
Prikazan je piktogram plastičnih boca i strelica udesno i oznaka recikliranog materijala i strelica udesno i leva strana Soundbar zvučnika. Prikazan je piktogram plastičnih boca i strelica udesno i oznaka recikliranog materijala i strelica udesno i leva strana Soundbar zvučnika.
*S75Q, SH7Q ne sadrži reciklirane materijale.
Smanjenje emisija CO2

Redizajnirane kutije za smanjenje emisije CO2

Osmislili smo novu kutiju soundbar zvučnika uz inteligentan novi dizajn koji menja oblik i smanjuje veličinu. Soundbar zvučnik i niskotonac drugačije su raspoređeni u novoj kutiji u obliku slova L, zahvaljujući čemu više proizvoda može da se isporuči istovremeno. To znači da je manje kamiona u saobraćaju, a samim tim je manja emisija CO2.
Na levoj strani nalazi se piktogram standardne pravougaone kutije i kamiona sa mnogo pravougaonih kutija. Tu je i oznaka emisije CO2. Na desnoj strani je kutija u obliku slova L i kamion sa mnogo više kutija u obliku slova L. Tu je takoÄ‘e oznaka smanjene emisije CO2. Na levoj strani nalazi se piktogram standardne pravougaone kutije i kamiona sa mnogo pravougaonih kutija. Tu je i oznaka emisije CO2. Na desnoj strani je kutija u obliku slova L i kamion sa mnogo više kutija u obliku slova L. Tu je takoÄ‘e oznaka smanjene emisije CO2.
*Samo S75Q, S65Q, S60Q, S40Q imaju kutiju u obliku slova L.
Ekološka ambalaža od celuloze

Pakovanje izradjeno od reciklirane celuloze

LG Soundbar zvučnicima kao ekološkom proizvodu dodeljen je sertifikat od strane SGS jer se unutrašnje pakovanje, koje se ranije izrađivalo od EPS pene (stiropor) i plastičnih kesa, sada izrađuje od reciklirane oblikovane celuloze — ekološke alternative koja i dalje štiti proizvod.

Logotip SGS ECO PRODUCT nalazi se u gornjem levom uglu. Siva oznaka zabranjene upotrebe na slici stiropora sa leve strane i slika kutije pakovanja sa desne strane. Logotip SGS ECO PRODUCT nalazi se u gornjem levom uglu. Siva oznaka zabranjene upotrebe na slici stiropora sa leve strane i slika kutije pakovanja sa desne strane.
*SGS je švajcarska multinacionalna kompanija koja obezbeÄ‘uje usluge pregleda, potvrde, testiranja i sertifikacije.
OPŠTE
 • Ime proizvoda
  S65Q
  Tip proizvoda
  3.1 Soundbar sa MERIDIAN tehnologijom
 • Boja
  Metalik siva
DIMENZIJE
 • DužinaVisinaŠirina (mm) - Glavna jedinica
  1000 x 63 x 105
  DužinaVisinaŠirina (mm) - subwoofer
  171 x 390 x 261
IZLAZNA SNAGA
 • Broj kanala
  3.1
  RMS izlazna snaga - Ukupna izlazna snaga
  420W
 • RMS izlazna snaga - Prednji zvučnici
  90W x 2
  RMS Izlazna snaga - Centralni zvučnik
  40W
 • RMS izlazna snaga - Woofer
  200W
POVEZIVANJE
 • Audio ulaz (3,5mm Jack)
  Ne
  Optički izlaz
  Da
 • HDMI ulaz
  Da
  HDMI izlaz
  Da
 • USB ulaz
  Da
  Bluetooth
  Da (4.2)
 • Ethernet
  Ne
  Wi-Fi
  Ne
 • Chromecast podrška
  Ne
  FM tuner
  Ne
ZVUK
 • 4K Zvuk - 24bit/192kHz
  Ne
  4K Zvuk - 24bit/96kHz
  Da
 • 4K Zvuk Poboljšivač rezolucije - 24bit/192kHz
  Ne
  4K Zvuk Poboljšivač rezolucije - 24bit/96kHz
  Ne
 • LPCM
  Da
  Efekat zvuka - Dolby Digital
  Da
 • Efekat zvuka - DTS
  Ne
  Efekat zvuka - Standardan
  Da
 • Efekat zvuka - Muzika
  Da
  Efekat zvuka - Cinema/DTS Virtual X
  Da/Da
 • Efekat zvuka - MERIDIAN
  Da
  Bass efekat
  Da
 • Tone control - User EQ
  Da
  Noćni režim
  Da
 • Auto Volume Leveler
  Da
  Dynamic Range Control
  Da
POGODNOSTI
 • Aplikacija za smart telefon - Bluetooth (Android/iOS)
  Da/Da
  Bluetooth
  Da
 • Google Assistant podrška
  Ne
  Upravljajte sa daljinskim upravljačem vašeg televizora
  Da
 • Bluetooth sinhronizacija zvuka
  Da
  Sound Sync - Optika
  Da
 • Automatsko uključivanje on/off - Bluetooth (LG TV)
  Da
  Automatsko uključivanje on/off - Optika
  Da
 • SIMPLINK
  Da
  ARC
  Da
 • A/V Sync - 0-300ms
  Da
PODRŽANI FORMATI
 • LPCM
  Da
  Dolby Atmos
  Ne
 • Dolby TrueHD
  Da
  Dolby Digital Plus
  Ne
 • Dolby Digital
  Da
  DTS Digital Surround
  Da
 • DTS Virtual X
  Da
  Podržani formati - FLAC
  Da
 • Podržani formati - OGG
  Da
  Podržani formati - WAV
  Da
 • Podržani formati - MP3
  Da
  Podržani formati - WMA
  Da
 • AAC / AAC+
  Da/Ne
Potrošnja energije
 • Glavna jedinica - Potrošnja kada je uređaj isključen
  0.5W ↓
  Glavna jedinica - Potrošnja kada je uređaj uključen
  38W
 • Subwoofer - Frekvencija kada je uređaj uključen
  5GHz
  Subwoofer - Potrošnja kada je uređaj isključen
  0.5W ↓
 • Subwoofer - Potrošnja kada je uređaj uključen
  33W
Šta kažu ljudi
5.0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Recenzije
BojanRa*******
2024-02-01 20:33:03
Preporučujem ovaj proizvod
S65q
Za moj amaterski komentar jacina ozvucenja za prostoriju od 20m2 je odlicna a za kvalitet zvika jos uvek iztrazujem ali je ok treba podesiti sve parametre za svako uzivanke posebno ... Sto se mene tice zadovoljan sam sa prvim iskustvom i LG No1 pozzzz
Preporučujem ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0