Objava

KORPORATIVNI

Vodič za kupovinu novogodišnjih poklona: Evo šta pokloniti najdražima!

23/12/2021Dolazi onaj lepi praznični deo godine ispunjen novogodišnjim čarolijama, uživanjem sa najmilijima, poklonima kojima se radujemo kad ih dobijemo, ali ih i sa zadovoljstvom kupujemo dragim ljudima. Međutim, dešava se da smo ponekad u ozbiljnoj nedoumici šta najmilijima da poklonimo. Kako bismo vam pomogli i rešili blagih napada panike koje može izazvati kupovina prazničnih poklona, pripremili smo za vas kratak vodič za kupovinu istih.
 
Nema ništa lepše od opuštanja u udobnosti svog doma nakon žurbe, obaveza i napornog dana.  Kako bi prostor odisao elegancijom, prijatnom energijom u kojoj želimo da provodimo vreme, u njega treba dodati ukrasne elemente pa je slika jedan od idealnih poklona.
 
Slika može mnogo toga da poruči osobi kojoj je namenjena. Neka tumačenja govore da priroda na platnu označava prosperitet, dok slika portreta sugeriše visoko mišljenje o nekome. Ako ne znate šta neko preferira na svom zidu, zašto mu jednostavno ne biste priredili pravu malu galeriju u kući? Umetnička dela svetskih velikana sada mogu krasiti svaku dnevnu sobu uz pomoć LG OLED televizora. Ultra tanak ekran idealno se uklapa na svaki zid čineći enterijer doma modernim, a umesto slikarskog platna imaćete mogućnost da menjate pozadine prolazeći kroz epohe i pravce u umetnosti kada vam to odgovara.
Za trenutke kada imate potrebu da isključite svet oko sebe, ne želite da smetate ukućanima, i da pritom dobijete besprekorno kristalan zvuk predlažemo LG bluetooth slušalice. Ovaj poklon nikoga neće ostaviti ravnodušnim, garantovano doprinosi dobrom raspoloženju, uživanju i opuštanju. Ukoliko vam treba tišina i maksimalna koncentracija, ove slušalice su pravo rešenje! Active Noise Cancelling funkcija omogućava da se vaš važan poslovni sastanak odvija neometano, serija koju gledate završi bez prekidanja i buke koju prave ukućani ili komšije, a muzika koju slušate zvuči kao u koncertnoj dvorani. Osim što se odlikuju izuzetnom udobnošću i odličnim kvalitetom i jasnoćom zvuka, dodatni benefit ovog sjajnog gedžeta, jeste UV nano kutija za punjenje koja ubija bakterije. Da uživanje može da se krije u malim kutijama svedoče baš ove revolucionarne slušalice dizajnirane za užurban život, ali i za trenutke opuštanja.
 
Postoji verovanje da svaka biljka ima svoju namenu i samim tim povod zbog kog se poklanja baš određenoj osobi. Ukoliko nekome želite novac i berićetnost treba da odaberete krasulu, ako sugerišete sreću na ljubavnom planu orhideju, dok palme donose energetski balans. Svaka od ovih biljaka dodatno doprinosi buđenju lepog osećaja oaze i harmonije, jer boje listova deluju umirujuće na vid i utiču na smanjenje štetnih čestica u vazduhu. Ukoliko odaberete bilo koju od ove tri biljke kao poklon, sigurno nećete pogrešiti, jer svaka od njih nosi i određenu simboliku u Novu godinu.
 
Čist životni prostor preduslov je za zdraviji i srećniji život, a ukoliko želite da zaista prečistite vazduh u svom domu ili dragoj osobi priuštite osećaj planinske svežine u dnevnom prostoru, birajte LG prečišćivač! Pored toga što se estetski uklapa u svaki prostor, od manjih kancelarija do prostranih trpezarija, ovaj prečišćivač, jednostavnim povezivanjem putem aplikacije na pametnom telefonu, možete uključivati i isključivati, podešavati intenzitet čišćenja, proveravati kvalitet vazduha i kada treba zameniti filter. Sve je veoma lako i automatizovano dok vam svetlost na panelu signalizira zagađenost kroz četiri boje. Dok vi odmarate, prečišćivač u tišini doprema prečišćen vazduh u vaš prostor istovremeno ga čineći čistim od ultrafine prašine, alergena i štetnih gasova. Funkcija prečišćavanja od 360 stepeni doprema svež vazduh u sve delove prostora na udaljenosti i do 7,5 metara. Pojačivač čišćenja se podiže i rotira i tako obezbeđuje efikasan rad u svim uglovima, dok funkcija Baby Care omogućava pojačanu filtraciju na nivou poda, gde mališani provode najviše vremena.
 
Pored svežine životnog prostora, tokom praznika, kada pravimo veće količine hrane, svakako se treba pobrinuti i da namirnice ostanu sveže i ukusne. Pametni frižideri možda nisu skroman poklon, ali za one sa malo većim budžetom svakako jesu dugovečna investicija koja olakšava život.
 
Kako bismo vam olakšali izbor, ovo su neki od najtraženijih modela, a kako se svi odlikuju pametnim karakteristikama vama ostaje da odaberete prema životnim navikama i afinitetima. Svi modeli odišu elegancijom i savršeno se uklapaju u svaku kuhinju čineći je modernom i praktičnom.
 
Lista poklona je dugačka, pored inovativnosti i poruke koju šalju dragoj osobi najvažnije je da su kupljeni od srca i sa željom da nekoga obraduju. Pregršt dobrih ideja očekuje vas na LG sajtu. Vaše je samo da budete kreativni!

###
 
Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.