DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG 65'' (165 cm) 8K HDR Smart QNED MINI LED TV

Ključne funkcije

Izaberite svoj veličina

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (65QNED963PA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (65QNED963PA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG 65" (165 cm) 8K HDR Smart QNED MINI LED TV

DOSTUPNO KOD

Slike koje se koriste u pregledu proizvoda u nastavku namenjene su za ilustrativne svrhe. Pogledajte galeriju slika na vrhu strane za tačan prikaz modela.

Quantum Dot, NanoCell i Mini LED. Revolucionarna kombinacija tehnologije.

LG QNED mini LED predstavlja početak nove ere LCD televizora. Revolucionarni ekran kombinuje mini LED panel sa tehnologijom Quantum Dot NanoCell i obezbeđuje sveobuhvatan užitak u gledanju televizora. Ovo je zaista vrhunac LCD TV.
TV ekran na kom se prikazuje logotip LG QNED Mini LED i sitne, svetle čestice koje se grupišu i formiraju sijamsku ribu borac (reprodukcija video-zapisa). TV ekran na kom se prikazuje logotip LG QNED Mini LED i sitne, svetle čestice koje se grupišu i formiraju sijamsku ribu borac (reprodukcija video-zapisa).
*LG QNED mini LED je mini LED TV koji kombinuje tehnologiju NanoCell i Quantum Dot.

Nova era za LCD televizore.

Zahvaljujući LG QNED mini LED, LCD TV doseže dalje nego ikada ranije. Unapređena osvetljenost, gotovo savršen prikaz crne boje i briljantne boje prikazani su na zadivljujućem ultravelikom ekranu. Time se obeležava ogroman napredak u evoluciji LCD televizora.
Slika tehnologije zone zatamnjivanja i sijamske ribe borca spram crne pozadine na 3 različita ekrana. LG QNED Mini LED ima najjasniju sliku, sa najmanjim efektom „oreola” i najsvetlijim bojama (reprodukcija video-zapisa). Slika tehnologije zone zatamnjivanja i sijamske ribe borca spram crne pozadine na 3 različita ekrana. LG QNED Mini LED ima najjasniju sliku, sa najmanjim efektom „oreola” i najsvetlijim bojama (reprodukcija video-zapisa).
*Statistika Mini LED zasnovana je na 86-inčnom 8K modelu.
**Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Snaga Mini LED.

Oko 30.000 mini LED lampica obezbeđuje svetlije i jasnije slike, dok približno 2500 jedinstvenih zona zatamnjivanja obezbeđuje preciznu kontrolu pozadinskog osvetljenja i ultravisok odnos kontrasta. Rezultat je veći nivo detalja i preciznija reprodukcija boja u odnosu na standardne LCD televizore.
Slika repa ribe. Donja polovina LED je nejasna i monotona. Gornja polovina Mini LED je oštrija i živopisnija (reprodukcija video-zapisa). Slika repa ribe. Donja polovina LED je nejasna i monotona. Gornja polovina Mini LED je oštrija i živopisnija (reprodukcija video-zapisa).
*Oko 30.000 Mini LED lampica na LG QNED mini LED televizoru zasniva se na 86-inčnom 8K modelu.
**Broj zona zatamnjivanja zasniva se na 86-inčnom 8K modelu.
***Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

NanoCell u kombinaciji sa Quantum Dot tehnologijom.

Tehnologija Quantum Dot NanoCell obezbeđuje upečatljiviju sliku sa udruženim snagama NanoCell Plus i Quantum Dot. Ova jedinstvena kombinacija tehnologija unapređuje reprodukciju boja i proizvodi bogatije i preciznije boje.
Slika svetlosnih zraka sa Mini LED panela koji prolaze kroz Quantum Dot i NanoCell filtere. Filteri se kombinuju i dobija se tehnologija Quantum NanoCell Color za živopisnije boje (reprodukcija video-zapisa). Slika svetlosnih zraka sa Mini LED panela koji prolaze kroz Quantum Dot i NanoCell filtere. Filteri se kombinuju i dobija se tehnologija Quantum NanoCell Color za živopisnije boje (reprodukcija video-zapisa).
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Crna magija je prisutna na ekranu.

Oko 2500 jedinstvenih zona zatamnjivanja obezbeđuje preciznu kontrolu pozadinskog osvetljenja i ultravisok odnos kontrasta. Zahvaljujući tome dobijaju se dublje nijanse crne boje, a boje su živopisnije za detaljniji prikaz slike, čak i u najmračnijim scenama.
Slika korejske ribe borca, jedna polovina na standardnom LED ekranu sa manje zona zatamnjivanja i lošijom reprodukcijom crnih nijansi, a druga polovina na LG QNED Mini LED sa više zona zatamnjivanja i dubljim nijansama crne boje (reprodukcija video-zapisa). Slika korejske ribe borca, jedna polovina na standardnom LED ekranu sa manje zona zatamnjivanja i lošijom reprodukcijom crnih nijansi, a druga polovina na LG QNED Mini LED sa više zona zatamnjivanja i dubljim nijansama crne boje (reprodukcija video-zapisa).
*Statistika zona zatamnjivanja zasnovana je na 86-inčnom 8K modelu.
**Standardni se odnosi na LG UHD televizore bez NanoCell tehnologije.
***Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
TV ekran na kom se prikazuje planina spram narandžastog zalaska sunca postaje veći, a prikaz detalja je jasniji (reprodukcija video-zapisa). TV ekran na kom se prikazuje planina spram narandžastog zalaska sunca postaje veći, a prikaz detalja je jasniji (reprodukcija video-zapisa).

Veliki ekran, neverovatan nivo detaljnog prikaza.

Povećajte sveobuhvatnost prikaza. Mini LED u kombinaciji sa Real 8K panelom na LG QNED mini LED za veliki TV ekran visokog kvaliteta. Nova tehnologija ekrana prikazuje sve što gledate detaljnije i jasnije, čak i na najvećem ekranu, zahvaljujući čemu jednostavnije nego ikada možete da se saživite sa omiljenim sadržajem.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Ovo je vrhunac LCD 8K televizora.

Naš najbolji LCD TV zahteva najbolju rezoluciju. Kada govorimo o kreiranju slike visokog kvaliteta, što je veći broj piksela, utoliko bolje. LG QNED mini LED kombinuje neverovatno visoku gustinu piksela sa našom potpuno novom tehnologijom Quantum Dot NanoCell za neverovatno realističnu 8K sliku koja je detaljnija nego ikada, čak i kada se gleda na velikom ekranu.
Prikaz planine na kom se vidi unapređenje kvaliteta slike uz povećan broj piksela na 33.177.600 u 8K rezoluciji (reprodukcija video-zapisa). Prikaz planine na kom se vidi unapređenje kvaliteta slike uz povećan broj piksela na 33.177.600 u 8K rezoluciji (reprodukcija video-zapisa).
*Samo kod 8K modela.
**Broj piksela je zasnovan na 86-inčnom 8K modelu.
***Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
*CTA (Udruženje za potrošačku tehnologiju): Organizacija standarda i trgovine koja predstavlja više od 2200 kompanija potrošačke tehnologije u Sjedinjenim Američkim Državama.
**CTA sertifikacija daje se proizvodima koji su usaglašeni sa zvaničnim zahtevima industrije.
***Dostupno samo kod 8K modela.
****CM vrednosti zasnovane na 75-inčnim modelima QNED99 testirane putem internog istraživanja kompanije LG.
*****Navedene CM vrednosti testirane su horizontalno.

Prikaz koji u potpunosti oduzima dah.

LG QNED mini LED je stilizovan tako da unapređuje svaki kućni enterijer. Uz minimalan okvir i tanko, uglađeno telo optimizovano za zidnu montažu, LG QNED mini LED svih veličina može u ravni da se okači na zid. To znači da se i naš najveći televizor savršeno uklapa u vaš prostor, unapređujući kućni enterijer kao umetničko delo.
LG QNED TV montiran ravno na zid u modernom prostoru enterijera. LG QNED TV montiran ravno na zid u modernom prostoru enterijera.
*Kabl može biti vidljiv u zavisnosti od okruženja instalacije.
**U zavisnosti od okruženja gde se obavlja postavljanje, moguć je mali zazor između TV-a i zida.

QNED Cinema.
Veoma impresivne performanse.

LG QNED mini LED obezbeđuje bioskopske performanse koje oduzimaju dah. Zadivljujuće nijanse crne boje i svetliji prikaz proizvode sliku koja je unapređena gotovo u svakom smislu za novi nivo sveobuhvatnosti. Ovo je televizor koji će vas svaki put ostaviti bez daha.
TV ekran na kom se prikazuje insert iz serije Izgubljeni u svemiru S2 na Netflix-u (reprodukcija video-zapisa). TV ekran na kom se prikazuje insert iz serije Izgubljeni u svemiru S2 na Netflix-u (reprodukcija video-zapisa).
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u. Dostupnost 4K Ultra HD sadržaja podleže vašem planu pretplate za Netflix, internet usluzi, mogućnostima uređaja i dostupnosti sadržaja. www.netflix.com/TermsOfUse
Logo Netflix, logo Apple TV, Amazon prime video poređani su horizontalno na crnoj pozadini.
Zabava

Omiljeni sadržaji na jednom mestu.

Koristite aplikacije Netflix, Apple TV i Amazon prime video. Birajte između najnovijih filmova, serija, dokumentarnih emisija i sporta uživo i pronađite ih sve na jednom mestu.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
**Apple, logo Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
***Apple TV+ zahteva pretplatu.
****Amazon, Prime Video i svi povezani logoi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se troškovi za Amazon Prime članstvo i/ili naknade za Prime Video. Posetite primevideo.com/terms za detalje.
*****Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.
Scena sa ženom koja nosi naočare podeljena na dva dela u cilju vizuelnog poređenja. Na slici se nalazi tekst SDR u donjem levom uglu i logo Dolby Vision IQ u donjem desnom uglu.
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Potpuno novi način da uživate u vašem u televizoru.

Dolby Vision IQ na inteligentan način podešava postavke slike na osnovu žanra i ambijentalnog okruženja, dok Dolby Atmos pruža višedimenzionalni zvuk — snažna kombinacija koja obezbeđuje bioskopski užitak koji oduzima dah.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Christopher Nolan (Kristofer Nolan) obavlja intervju u bioskopskoj sali
FILMMAKER MODE™

Vizija režisera oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje izglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da filmo doživljavate onako kako je on predvideo.
Grafikon za tehnologiju obrade na LG televizoru između ulazne slike na levoj strani i živopisnog rezultata na desnoj strani
HDR 10 Pro

Iskoristite kompletan opseg uživanja.

Sopstvena tehnologija dinamičkog opsega kompanije LG, HDR 10 Pro, podešava osvetljenje tako da unapredi boje, otkriva i najmanje detalje i pruža realističnu jasnoću svakoj slici – takođe pojačava standardni HDR sadržaj. Sada će svi vaši omiljeni filmovi i serije biti živopisniji od početka do kraja.

IGRANJE IGARA UZ QNED
Pregršt pogodnosti.

LG QNED mini LED sadrži mnoštvo funkcija koje osnažuju vaš užitak u igranju igara. Absolute Color i Game Optimizer obezbeđuju neometanu živopisnu igru dok unapređena osvetljenost i nijanse crne na mini LED obezbeđuju maksimalnu preciznost. Doživite sve igre uz neverovatan nivo realističnosti.
Scena iz video-igre u kojoj se prikazuje svemirski brod koji leti nad gradom na TV ekranu (reprodukcija video-zapisa). Scena iz video-igre u kojoj se prikazuje svemirski brod koji leti nad gradom na TV ekranu (reprodukcija video-zapisa).
TV ekran koji prikazuje svemirsku letelicu u gradu i grafički interfejs optimizatora za igre na LG NanoCell televizoru na levoj strani koji prilagođava podešavanja za igre.
Game Optimizer

Neviđeni nivoi kontrole.

Sve vaše igre na višem nivou. Funkcija Optimizator za igre automatski podešava postavke slike tako da optimizuje grafiku i vidljivost i pruža bolji užitak u igranju bez obzira na vrstu igre koju igrate.
Prikaz iz blizine igrača koji igra trkačku igru na TV ekranu
ALLM, eARC

Igrajte uz najviši standard.

Iskoristite prednost nad protivnicima. Funkcije ALLM i eARC ispunjavaju najnovije specifikacije HDMI 2.1 i omogućavaju prikaz sadržaja koji se brzo kreće u većoj rezoluciji i uz tečnu i sinhronizovanu grafiku.

QNED Sport.
Televizor u neviđenoj formi.

LG QNED mini LED napravljen je za profesionalne lige. Sa velikim ekranom, realističnim 8K prikazom i sa Bluetooth Surround ready funkcijom, LG QNED mini LED donosi atmosferu punog stadiona u vaš dom, obezbeđujući vam da uvek imate najbolje mesto u kući.
TV ekran na kome je prikazan fudbalski stadion i igrač koji postiže gol (reprodukcija videa). TV ekran na kome je prikazan fudbalski stadion i igrač koji postiže gol (reprodukcija videa).
Muškarac i žena kuckaju čašama na TV ekranu dok se prikazuju upozorenja u vezi sa sportskim događajem
Sports Alert

Budite u toku sa rezultatima vaših omiljenih timova.

Funkcija Sports Alert obaveštava vas o rezultatu pre, tokom i nakon utakmice vašeg omiljenog tima. Sada ne morate da brinete o tome da li ćete propustiti važne utakmice omiljenih timova, čak i ako gledate neki drugi sadržaj.
*Dostupnost može varirati u zavisnosti od države
Porodica sedi na kauču i gleda fudbal na televizoru
Bluetooth Surround Ready

Prednost domaćeg terena.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za potpuni bežični surround doživljaj. Osetite atmosferu velikih sportskih događaja u vašoj dnevnoj sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.
α9 Gen4 AI Processor 8K

Inteligencija koja će vas ostaviti bez teksta.

Osnova modela LG QNED mini LED9 nalazi je α9 Gen4 AI procesor 8K, revolucionarni čip koji koristi algoritme dubokog učenja za analizu i optimizaciju sadržaja. Svako podešavanje slike i zvuka je automatsko, tako da sve što gledate je spektakularno.
Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk koji ograđuje a9 Gen4 AI procesor (reprodukcija videa) Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk koji ograđuje a9 Gen4 AI procesor (reprodukcija videa)
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Ovaj video se odnosi na funkciju AI Picture Pro. Kliknite na dugme „Pogledajte kompletan video” da biste reprodukovali video.
AI Picture Pro

Ovako izgleda profesionalna obrada.

Koristeći opsežnu bazu podataka sa više od milion vizuelnih tačaka podataka, algoritam Deep Learning prepoznaje sadržaj, uklanja šum i optimizuje kvalitet slike, a nova funkcija detekcije scene sada može da analizira vrstu scene koja se prikazuje i u skladu sa time da poboljša sliku.
*AI Picture Pro neće raditi sa sadržajem sa zaštićenim autorskim pravima na OTT uslugama.
Ovaj video se odnosi na funkciju AI Sound Pro. Kliknite na dugme „Pogledajte kompletan video” da biste reprodukovali video.
AI Sound Pro

Profesionalno podešavanje zvuka.

Učenjem na osnovu više od 17 miliona tačaka zvučnih podataka, procesor identifikuje glasove, efekte i frekvencije tako da može da optimizuje zvuk prema žanru za sveobuhvatniji doživljaj. Nova funkcija automatskog nivelisanja jačine zvuka održava konstantne nivoe glasa između različitih vrsta sadržaja.
Slika cveta u originalnoj 2K rezoluciji na levoj strani i povećanoj rezoluciji na 8K na desnoj strani.
AI 8K Upscaling

Unapredite svaku sliku.

AI procesor koristi Deep Learning algoritme kako bi analizirao ono što gledate i kako bi pretvorio neizvorni 8K sadržaj u neverovatno realističnu 8K rezoluciju. Dobijena slika je oštrija uz primetno više nivoe definicije i detalja, čak i kada se gleda na našim najvećim ekranima.
*Kvalitet slike unapređenog sadržaja može varirati od rezolucije izvora signala
**Samo kod 8K modela.
***Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
ThinQ AI

Mislite da znate šta znači biti pametan?
Razmislite još jednom.

LG ThinQ je tu da upotpuni užitak u korišćenju vašeg televizora. Izaberite omiljenog govornog asistenta i kontrolišite svoj TV glasom uz novi Home ekran za veću praktičnost i kontrolu.
TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI. TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI.
Ekran televizora prikazuje početni ekran novog dizajna sa personalizovanim sadržajem i kanalima
Novi Home ekran

Dobro došli u svoj novi Home ekran.

Vaši dani beskrajne potrage za novim sadržajem ili omiljenim sadržajem bliže se kraju. Početni ekran je redizajniran i na njemu se može videti sve što je vredno gledanja, sve na jednom mestu. Uživajte u personalizovanom sadržaju preporučenom na osnovu vaše istorije gledanja, brzom pristupu raznovrsnom sadržaju i jednostavnijim upravljanjem povezanim uređajima.
*Dostupnost usluge može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili države.
**Zasebne pretplate neophodne za OTT usluge.
Osnovne funkcije magičnog daljinskog upravljača prikazane na slici
Novi magični daljinski upravljač

Poput magičnog štapića.

Redizajnirani magični daljinski upravljač ima ergonomski dizajn za jednostavno držanje, a njegov sistem „usmeri i skroluj” omogućava brže pretraživanje. Ugrađen AI sistem omogućava jednostavan pristup raznim aplikacijama, dok tasteri prečica za najveće video servise omogućavaju brz pristup svim omiljenim sadržajima. Pored svega toga, sada imate i funkciju Magic Tap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon sa televizorom.
Ova kartica opisuje glasovne komande. LG ThinQ AI logo je postavljen.
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu nad vašim kućnim IoT ekosistemom uz jednostavno prepoznavanje glasa. Možete da kontrolišete LG QNED mini LED svojim glasom i da pristupate zabavi brže.
*Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
**Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
***Dostupnost glasovne komande može se razlikovati u zavisnosti od proizvoda i država
*LG TV i Audio AR Experience mogu se preuzeti u prodavnicama App Store i Google Play.
*Ovaj proizvod ne sadrži antenu niti kablove za povezivanje antene ili spoljašnjih uređaja.
Opšte karakteristike
 • Tip proizvoda
  QNED Mini LED
  Veličina ekrana (Inch)
  65"
 • Montaža na zid (VESA)
  Da
Slika
 • Rezolucija
  7680 x 4320
  Tip osvetljenja
  MINI LED
Prijem emitovanja
 • Digitalni TV prijem (zemaljski/kablovski/satelitski)
  DVB-T2/C/S2
  CI+ slot
  CI+ 1.4
Video
 • Picture Mastering Index
  60Hz
  HDR tehnologija
  Cinema HDR
 • Dolby Vision™
  Da
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  Nano Cell tehnologija
  QNED
 • Wide Color Gamut
  Nano Color Pro
  Dubina Boja
  10bit (Billion Rich Color)
 • Lokalno zatamljenje
  Mini LED
  ULTRA Osvetljenje
  Da
 • HFR (High Frame Rate)
  Da
  Procesor
  α9 Gen4 Processor 4K
 • Poboljšanje rezolucije
  AI Upscaler
Zvuk
 • Audio izlazna snaga (Vati)
  40W
  Sistem zvučnika
  2.2 ch
 • DOLBY ATMOS
  Da
  Clear Voice
  Clear voice
 • AI Acoustic Tuning
  Da
SMART TV Mogućnosti
 • OS (Operating System)
  webOS Smart TV
  Magični daljinski
  U pakovanju
 • Glasovna pretraga
  Da
  Magic Link
  Da
 • Quick Access
  Da
  Pretraživač interneta
  Da
 • Music player
  Da
  Channel Advisor
  Da
 • Wi-Di (Wireless Display) - Bežično povezivanje sa računarom
  Da
  Airplay (iPhone,iPad,MacBook su podržani)
  Da
 • Miracast
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da
Funkcija Time Machine
 • Time Shift (Odložena reprodukcija)
  Da
  Snimanje TV
  Da
Funkcije
 • Netflix
  Da
  Amazon
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • Mobile app (LG ThinQ)
  Da
  E-uputstvo
  Da
 • EPG
  Da
  Titl
  Da
 • ULTRA HD TV prijem
  Da
Teletekst
 • Teletekst
  Da
  Strana
  2000
Priključci
 • HDMI
  4
  - ARC (Audio Return Channel)
  Da
 • HDMI 2.1
  Da
  USB
  3
 • LAN (Pristup interrnetu i DLNA)
  1
  Komponentni ulaz (deljiv kompozitni)
  Ne
 • Kompozitni ulaz (AV)
  Ne
  CI Slot
  Da
 • RF In
  Da
  WiFi
  Da
 • Bluetooth
  Da
  Digitalni Audio Izlaz (Optički)
  Da
 • Izlaz za slušalice
  Ne
Dodaci
 • Magic Remote
  Da/ U pakovanju
  Naponski kabl
  Da
 • Korisničko uputstvo
  Da
Eco
 • Ušteda energije
  Da
  Energetska klasa
  G (A - G skala)
Šta kažu ljudi
0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
Recenzije
Budite prvi koji će napisati recenziju za ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0