ДОБАВЯНЕ КЪМ СПИСЪКА С ЖЕЛАНИ ПРОДУКТИ

НОВ
65-инчов LG QNED86 4K Smart TV 2024

Основни характеристики

Изберете своя размер

Свържете се с търговец на дребно относно цените

Продажба с ограничено количество

Налично количество 0
 • vip-price-message
  (65QNED86T3A)
  $
  $
  Цена за членове на LG
Общо

component-OBScountrySelectDesc

Свържете се с търговец на дребно относно цените

Продажба с ограничено количество

Налично количество 0
 • vip-price-message
  (65QNED86T3A)
  $
  $
  Цена за членове на LG
Общо

От къде да закупите

Ярки цветове и чистота на огромния LG QNED. Новият ни чипсет и зоните за затъмнение осигуряват перфектно изображение, така че всеки пиксел да бъде идеално ясен.
*Изображението на екрана е симулирано.

Запознайте се с последните иновации на LG QNED

Az alpha 8 AI 4K processzor alulról sugárzó narancssárga fénnyel látható. Az „Upgradeable webOS” (Frissíthető webOS) és a „webOS Re:New Program” szavak között egy piros, sárga és lila spirális alakzat látható. LG QNED89, QNED90 és QNED99 televíziók balról jobbra beállított sorrendben. Mindegyik televízió egy színpompás foltot jelenít meg, és felettük az „Ultra Big TV” (Ultra nagy TV) felirat látható. Az alpha 8 AI 4K processzor alulról sugárzó narancssárga fénnyel látható. Az „Upgradeable webOS” (Frissíthető webOS) és a „webOS Re:New Program” szavak között egy piros, sárga és lila spirális alakzat látható. LG QNED89, QNED90 és QNED99 televíziók balról jobbra beállított sorrendben. Mindegyik televízió egy színpompás foltot jelenít meg, és felettük az „Ultra Big TV” (Ultra nagy TV) felirat látható.
alpha 8 AI Processor 4K

Изключителният интелект на QNED повишава качеството на телевизионното ви изживяване

LG alpha 8 AI 4K processzor alulról sugárzó narancssárga fénnyel és az AI processzorból kiágazó színes áramköri vezetékekkel. LG alpha 8 AI 4K processzor alulról sugárzó narancssárga fénnyel és az AI processzorból kiágazó színes áramköri vezetékekkel.
 • Потопете се отвътре. Нашият усъвършенстван процесор alpha 8 AI 4K автоматично оптимизира качеството на звука и картината, за да се синхронизира с вас.

*Изображението на екрана е симулирано.

Интелект, който допринася за подобряване на изживяването с QNED

Egy nappaliban a falra szerelt LG TV, a képernyőjén egy gitáros, a hanghullámokat ábrázoló koncentrikus kör alakú grafikával és az „AI Customization” (AI testreszabás) felirattal balra fent. Egy nő fák és kék égbolt előtt guggol egy napsütéses napon, és az „AI Picture Pro” felirat látható balra fent. LG TV hangbuborékokkal, valamint a képernyőből kilépő és a teret kitöltő hullámokkal, továbbá az „AI Sound Pro” felirattal balra fent. Egy nappaliban a falra szerelt LG TV, a képernyőjén egy gitáros, a hanghullámokat ábrázoló koncentrikus kör alakú grafikával és az „AI Customization” (AI testreszabás) felirattal balra fent. Egy nő fák és kék égbolt előtt guggol egy napsütéses napon, és az „AI Picture Pro” felirat látható balra fent. LG TV hangbuborékokkal, valamint a képernyőből kilépő és a teret kitöltő hullámokkal, továbbá az „AI Sound Pro” felirattal balra fent.
AI Customization

Синхронизира се с начина, по който гледате

A galériában 6 hőlégballont ábrázoló kép látható az égen. Két kép ki van választva. Ezután megjelenik egy galéria, amelyben 6 ember látható, akik buborékot fújnak. További 2 kép ki van választva. Egy fekete képernyő jelenik meg egy rózsaszín és lila, betöltést ábrázoló ikonnal. Megjelenik egy misztikus táj, és balról jobbra fokozatosan megjelennek a tökéletesítések. A galériában 6 hőlégballont ábrázoló kép látható az égen. Két kép ki van választva. Ezután megjelenik egy galéria, amelyben 6 ember látható, akik buborékot fújnak. További 2 kép ki van választva. Egy fekete képernyő jelenik meg egy rózsaszín és lila, betöltést ábrázoló ikonnal. Megjelenik egy misztikus táj, és balról jobbra fokozatosan megjelennek a tökéletesítések.
 • Картина, съобразена с вашите предпочитания

  Изберете любимите си изображения и помощникът AI Picture Wizard ще създаде картина, съобразена точно с вашите уникални предпочитания, от 85 милиона възможности, след което ще я запише в профила ви.

LG OLED TV és LG hangprojektor egy modern nappaliban napközben. A sarki fény képe a képernyőn az ideális fényerővel jelenik meg.

Ден

LG TV és LG hangprojektor egy modern nappaliban éjszaka. A sarki fény képe a képernyőn az ideális fényerővel jelenik meg.

Нощ

LG OLED TV és LG hangprojektor egy modern nappaliban napközben. A sarki fény képe a képernyőn az ideális fényerővel jelenik meg.

Ден

LG TV és LG hangprojektor egy modern nappaliban éjszaka. A sarki fény képe a képernyőn az ideális fényerővel jelenik meg.

Нощ

 • Интелект, който е ярък при всякаква светлина

  Независимо дали е ден или нощ, функцията Brightness Control разпознава светлината в помещението и съответно балансира картината, за да осигури ясни и кристални изображения.

AI Picture Pro

Почувствайте неподправен реализъм във всеки кадър

AI осигурява ясна картина и цвят

Превърнете всяка сцена в шедьовър. AI Super Upscaling използва алгоритми за дълбоко обучение, за да подобрява съдържанието в реално време, така че всичко, което гледате, да изглежда изумително ясно.
Egy nő kint guggol az udvaron fák és kék égbolt előtt egy napsütéses napon, egy pixeles képen. Tónustérképezés és arckifejezés-javító hatás megy a nő fölé, így a terület világosabbá válik. Ezután a készülék a hátteret szkenneli, így az világosabbá válik. Egy nő kint guggol az udvaron fák és kék égbolt előtt egy napsütéses napon, egy pixeles képen. Tónustérképezés és arckifejezés-javító hatás megy a nő fölé, így a terület világosabbá válik. Ezután a készülék a hátteret szkenneli, így az világosabbá válik.
*QNED99, QNED90, QNED89 и QNED85 предлагат AI Picture Pro и AI Super Upscaling.
**Моделите с процесор alpha 9 / alpha 8 (QNED99, QNED90, QNED89, QNED85 и 86NANO80) разполагат с функцията Dynamic Tone Mapping Pro.
***AI Picture Pro няма да работи със защитено с авторски права съдържание на стрийминг услуги.
****Качеството на картината, с възможността за подобряване на качеството на съдържанието, може да е различно в зависимост от резолюцията на източника.
AI Sound Pro

Чуйте всеки детайл от звуковата картина

Реалистичен звук в помещението ви

Чуйте всеки дъх и ритъм, благодарение на виртуалната 9.1.2 surround sound система, която изпълва пространството ви с богат и качествен звук.

LG TV, amelynek a képernyőjéről hangbuborékok és hullámok indulnak ki, és betöltik a teret. LG TV, amelynek a képernyőjéről hangbuborékok és hullámok indulnak ki, és betöltik a teret.

Въздействащ резонанс на звука

Благодарение на усъвършенстването на процесора с AI получавате динамичен усилвател на звука с голяма мощност.

Egy férfi motorozik egy földúton, a motorkerékpár körül világos, kör alakú grafikával. Egy férfi motorozik egy földúton, a motorkerékpár körül világos, kör alakú grafikával.

Звукът отговаря на всичко, което гледате

Adaptive Sound Control балансира звука в зависимост от жанра в реално време и осигурява богата чистота.

Egy LG tévé képe, amelyen zenészek játszanak, a tér körül világos, kör alakú grafikákkal. Egy LG tévé képe, amelyen zenészek játszanak, a tér körül világos, kör alakú grafikákkal.
*Изображенията на екрана са симулирани.
**Трябва да се активира през менюто за режим на звука.
***Звукът може да варира в зависимост от средата на слушане.
webOS Re:New Program

Подновен телевизор в продължение на 5 години

Останете в течение с удобните функционалности и технологии чрез 4-те обещани актуализации на webOS в продължение на 5 години.
A webOS Re:New Program logó egy fekete háttér előtt, alul egy sárga, narancssárga és lila forgó gömbbel. A webOS Re:New Program logó egy fekete háttér előtt, alul egy sárga, narancssárga és lila forgó gömbbel.
*WebOS Re:New Program поддържа общо 4 актуализации на webOS в продължение на пет години.
**Петгодишният праг за надграждане в програмата webOS Re:New е представянето на нов продукт в световен мащаб.
***Първото надграждане на webOS ще се извърши две години след покупката.
****Клиентите получават 5 версии на webOS, в които е включена текущата версия, в момента на покупката.
*****За моделите, пуснати на пазара през 2022 г., включително всички OLED и 8K QNED, са налични актуализации, а моделите, пуснати на пазара след 2023 г., включват UHD, NanoCell, QNED и OLED.
******Функциите могат да бъдат променяни, а някои функции, приложения и актуализации на услуги могат да се различават в зависимост от модела.
webOS 24

Направете телевизионното си преживяване свое

Насладете се на телевизора, който е създаден за вас, с функциите My Profile , AI Picture Wizard , AI Concierge и Quick Cards.
A webOS 24 kezdőképernyő az Otthoni iroda, Játék, Zene, Otthoni központ és Sport kategóriákkal. A képernyő alján a „Top picks for you" alatt személyre szabott ajánlások jelennek meg.	 A webOS 24 kezdőképernyő az Otthoni iroda, Játék, Zene, Otthoni központ és Sport kategóriákkal. A képernyő alján a „Top picks for you" alatt személyre szabott ajánlások jelennek meg.
*Поддържаните менюта и приложения може да се различават в зависимост от държавата и да бъдат други при пускането на пазара.
**Препоръките за ключови думи варират в зависимост от приложението и времето на деня и се предоставят само в държави, които поддържат NLP на родния си език.
***Приложимо за модели OLED/QNED/NanoCell/UHD, произведени през 2023 г. и след това.
****За период от 5 години ще бъдат извършени общо 4 актуализации, като графикът може да варира в зависимост от региона или държавата.
*****Изображенията на екрана са симулирани.
Ултра голям телевизор

Удивителният мащаб ви завладява

Egy család egy nappaliban, ahol a falra egy ultra nagy LG TV van szerelve, a képernyőjén egy óceáni jelenet korallokkal és teknősökkel. Egy család egy nappaliban, ahol a falra egy ultra nagy LG TV van szerelve, a képernyőjén egy óceáni jelenet korallokkal és teknősökkel.
 • Изключително усещане за забавление в реални измерения. Вижте цялото си съдържание на изключително голям дисплей и се насладете на несравнима прецизност и мащаб при гледане, игра или докато спортувате.

*QNED85 и QNED80 се отличават с изключително тънък дизайн.
**QNED99, QNED90, QNED85 и QNED80 се предлагат в максимален размер до 86 инча.
***В различните региони използваните модели могат да се различават.
Dimming Pro

Открийте невероятна дълбочина и детайли

Усъвършенстваната технология за затъмняване гарантира, че виждате фини детайли и забележително реалистични изображения, като използва зони за затъмняване по целия екран.
LG TV tompított fényerejű képernyővel, sötét éjszakában megjelenített élénkpiros sátorral. A kék háttérvilágítású panel a tévé mögül előkerülve osztódni kezd. A panelen apró fényerőszabályozó blokkok szóródnak szét. Ezután a panel és a TV összeolvad, hogy a képernyő világosabbá és élesebbé váljon. LG TV tompított fényerejű képernyővel, sötét éjszakában megjelenített élénkpiros sátorral. A kék háttérvilágítású panel a tévé mögül előkerülve osztódni kezd. A panelen apró fényerőszabályozó blokkok szóródnak szét. Ezután a panel és a TV összeolvad, hogy a képernyő világosabbá és élesebbé váljon.
*QNED85 и QNED80 предлагат Advanced Local Dimming и Dimming Pro.
QNED Color

Вижте как ярките и наситени цветове оживяват

Ще бъдете запленени от невероятно богатите цветове, които са още по-ярки от света около вас.
A képernyőn színes részecskék törnek fel, majd a pixelek lassan átváltoznak egy színes mintával festett fal közeli képévé az LG TV képernyőjén. A képernyőn színes részecskék törnek fel, majd a pixelek lassan átváltoznak egy színes mintával festett fal közeli képévé az LG TV képernyőjén.
*QNED89, QNED85 и QNED80 предлагат QNED Color.
**Color Gamut Volume (CGV) е еквивалентен или надвишава CGV на цветовото пространство DCI-P3, както е сертифицирано независимо от Intertek.
Супер тънък дизайн

Елегантен дизайн, който се вписва във вашия интериор

Благодарение на изключително тънкия си дизайн, екранът се вписва безпроблемно в пространството и стои идеално на стената.
Egy szupervékony LG TV madártávlatból. A kameraszög elcsúsztatásával a TV előlapja válik láthatóvá, és egy színes, nagyított virág képét jeleníti meg. Egy szupervékony LG TV madártávlatból. A kameraszög elcsúsztatásával a TV előlapja válik láthatóvá, és egy színes, nagyított virág képét jeleníti meg.
*QNED85 и QNED80 се отличават с изключително тънък дизайн.
**QNED85 и QNED80 се предлагат в максимален размер до 86 инча.
***В различните региони използваните модели могат да се различават.
Перфектно съчетание с LG Audio

Превъзходен саундбар, достоен за LG QNED

Synergy Bracket

Брилянтният звук остава скрит по великолепен начин

С помощта на скобата Synergy bracket саундбарът S70TY може лесно да се инсталира и да се съчетае идеално с вашия QNED телевизор.
Az LG TV megjelenik a Synergy konzollal. A Synergy konzol és az LG TV összekapcsolódik. A kamera ráközelít a Synergy konzolra, és bemutatja az annak tetejére helyezett hangprojektort, majd a hátteret alkotó modern lakóteret. Az LG TV megjelenik a Synergy konzollal. A Synergy konzol és az LG TV összekapcsolódik. A kamera ráközelít a Synergy konzolra, és bemutatja az annak tetejére helyezett hangprojektort, majd a hátteret alkotó modern lakóteret.
*Саундбарът може да бъде закупен отделно.
**Скобата synergy bracket се доставя със стойка с 1 рамо или с 2 рамена, които могат да се различават в зависимост от държавата/продукта.

Удобство на върха на пръстите ви

Достъп до WOW Interface на LG телевизора за лесно управление на саундбара, като режими, профили и полезни функции.

Egy LG TV-re irányított távvezérlő, amely a képernyő jobb oldalán a beállításokat mutatja. Egy LG TV-re irányított távvezérlő, amely a képernyő jobb oldalán a beállításokat mutatja.

Всяка снимка е подредена идеално

WOW Orchestra обединява в синергия уникалния звук на LG саундбар и LG QNED.

LG TV és LG hangprojektor a falra szerelve egy nappaliban, és világos formákat alkotó grafikák láthatók az egész helyiségben. LG TV és LG hangprojektor a falra szerelve egy nappaliban, és világos formákat alkotó grafikák láthatók az egész helyiségben.

Гледайте телевизора си, без безпорядък.

Откажете се от кабелите и чуйте пълния спектър на качеството на звука на вашия LG Soundbar с WOWCAST.

LG TV és LG hangprojektor a falra szerelve, középen egy fehér Wi-Fi-szimbólum grafikával. LG TV és LG hangprojektor a falra szerelve, középen egy fehér Wi-Fi-szimbólum grafikával.
*Саундбарът може да бъде закупен отделно, а Soundbar Mode Control може да се различава в зависимост от модела.
**Използването на дистанционното управление на телевизора LG е ограничено само до определени функции.
***Моля, имайте предвид, че услугата може да не е налична в момента на покупка. За актуализацията е необходима мрежова връзка.
****Съвместими телевизори с WOW Interface: QNED99, QNED90, QNED89, QNED85 и QNED80.
*****Съвместими телевизори с WOW Orchestra: QNED99, QNED90, QNED89 и QNED85.
******Съвместими телевизори с WOWCAST: QNED99, QNED90, QNED89 и QNED85.
*******Моделите QNED99, QNED90, QNED89, QNED85 с диагонал 80 инча и повече могат да бъдат съчетани с S90TY, S90TR и S70.

Потопете се във филмови емоции и гейминг удоволствия

FILMMAKER Mode

Гледайте го така, както са го замислили режисьорите

Насладете се на истинския цвят. FILMMAKER Mode с прецизни настройки ви дава възможност да гледате филми така, както ги е замислил режисьорът.
Egy férfi képe egy sötét vágóstúdióban, miközben a naplementét megjelenítő LG TV-t nézi. A kép jobb alsó részén a FILMMAKER Mode logó látható. Egy férfi képe egy sötét vágóstúdióban, miközben a naplementét megjelenítő LG TV-t nézi. A kép jobb alsó részén a FILMMAKER Mode logó látható.
*Изображенията на екрана са симулирани.
**Логото на FILMMAKER Mode е търговска марка на UHD Alliance, Inc.
Насладете се на домашно кино

Открийте повече чудеса във всяка сцена, която гледате

Насладете се на домашно кино. HDR10 Pro осигурява желания ефект на всеки филм с прецизни цветове и контраст.
Egy család tagjai egy gyengén megvilágított nappali padlóján ülnek egy kis asztal mellett, és felfelé néznek a falra szerelt LG TV-re, amely a Földet mutatja az űrből. Egy család tagjai egy gyengén megvilágított nappali padlóján ülnek egy kis asztal mellett, és felfelé néznek a falra szerelt LG TV-re, amely a Földet mutatja az űrből.
*HDR10 Pro е технология, разработена от LG Electronics въз основа на стандарта за качество на картината „HDR10“.
Усъвършенствана игра

Поставете си за цел да постигнете колосални победи

Играта при висока скорост остава плавна с FreeSync и VRR, а лесните настройки правят победата безпроблемна.
*QNED99, QNED90, QNED89 и QNED85 разполагат с AMD FreeSync™ Premium и VRR.
**QNED99, QNED90, QNED89, QNED85 и QNED80 разполагат с GeForce NOW, Game Dashboard и Optimizer, ALLM, eARC и HGiG.
***VRR е сертифицирана спецификация на HDMI 2.1.
****HGiG е доброволческа група от компании в сферата на игрите и телевизионните дисплеи, които са се събрали, за да определят и представят пред обществото насоки за подобряване на изживяванията на потребителите при HDR игрите.
*****Поддръжката на HGiG може да варира в зависимост от държавата.
 • Функциите за управление са точно там, където ви трябват

  Не пропускайте да използвате Game Optimizer и Game Dashboard.

*Game Dashboard се активира само тогава, когато и двете опции Game Optimizer и Game Dashboard са включени.
**Изображенията на екрана са симулирани.
 • Достъп до всички ваши любими игри

  Хиляди игрални вселени на една ръка разстояние. Запознайте се с огромна библиотека от заглавия за игри в облака и ги възпроизвеждайте незабавно, без да губите време за изтегляне или актуализации.

*В зависимост от държавата, поддържаните партньорства могат да се различават.
**Може да е необходим абонамент за GeForce NOW.
***Може да е необходим абонамент за Boosteroid.
Устойчивост

Открийте визията за утрешния ден на LG QNED

Изберете това, което е полезно за планетата, с леки, био опаковки и глобални препоръки за устойчивост.
LG QNED csomagolás bézs színű háttér előtt, illusztrált fákkal. LG QNED csomagolás bézs színű háttér előtt, illusztrált fákkal.
*В зависимост от държавата, поддържаните партньорства могат да се различават.
**Долната скоба за всички QNED и целият заден капак за QNED85 (65/55/50") са изработени от рециклирана пластмаса.
Мнение на потребители
0 / 5
Рейтинг
*Задължително поле
Рейтинги*Задължително поле
0 / 5
Задължително поле
Заглавие:*Задължително поле
„Заглавие“ е задължително поле.

Оставащи знаци : 40 / 40

Отзив*Задължително поле
„Отзив“ е задължително поле. Отзивът Ви е твърде кратък.

Оставащи знаци : 5000 / 5000

Насока за писане на отзив
  Моля, фокусирайте отзива си върху продукта. Въздържайте се от споменаване на конкуренти, цени, други продукти, уеб сайтове, „спам“ или реклами. Не включвайте никаква информация, която разкрива самоличността ви, непристойни изрази или злобни коментари. Избягвайте да пишете за монтажа или за обслужването на потребители: вместо това се свържете с нас.
Бихте ли препоръчали този продукт на приятели?
„Отзив“ е задължително поле.
Псевдоним*Задължително поле
„Псевдоним“ е задължително поле. Псевдонимът, който поискахте, вече съществува.
Парола*Задължително поле
„Парола“ е задължително поле. Въвеждането на 6-цифрена парола е задължително. Паролата, която въведохте, не отговаря на изискванията.

Паролите трябва да бъдат с дължина 8-16 знака и да съдържат най-малко 1 главна буква, 1 малка буква и 1 цифра.

Имейл адрес*Задължително поле
„Имейл акаунт“ е задължително поле. Имейл адресът е невалиден.
Няма отметка за проверка на споразумението
Отзиви
Напишете първия отзив за този продукт
Просто изберете опция за поддръжка от следващите икони

Посетете сайта за упълномощени онлайн търговци

Няма резултати, които да отговарят на въведените критерии.

Сравняване

0