Prebaci na sadržaj

Pronađite

Pronađite "Krivinu" i osvojite
LG GFlex2 zakrivljeni telefon


Potraži "Krivinu" u svom okruženju, uslikaj i postavi na Instagram sa haštagom #LG_uhvatikrivinu I osvoji LG GFlex2 ili jedan od 10 LG promo paketa.

Detalji nagradne igre Uhvati Krivinu
LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone
G3 S – LG D722 smart telefon

· Savršeno leži u ruci
· Veliki 5.0” HD IPS Ekran
· Laserski autofokus + Touch and Shoot
· Moćna baterija od 2540 mAh

G3 S – LG D722 smart telefon
G Flex zakrivljeni smartfon

• 6.0" POLED zakrivljeni ekran
• 13 MP kamera
• 3500 mAh baterija
• Rear key
• Samoizlečiva pozadina

G Flex zakrivljeni smartfon

Mobilni uređaji

LG mobilni telefoni predstavljaju revoluciju u industriji mobilnih uređaja. Pogledajte sve najnovija tehnološka unapređenja, od najmodernijih Android telefona do LG telefona sa GPS navigacijom i Bluetooth tehnologijom. Dizajnirani su tako da korišćenje mobilnih telefona postane potpuno novi doživljaj. Saznajte više

LG mobilni telefoni su opremljeni mnoštvom funkcija čiji je cilj da učine vaš život lakšim:

Android telefon: Izaberite neku od funkcija mobilnog telefona kao što su moderni displej, kristalno jasno pregledanje sadržaja koji su generisali korisnici u visokoj rezoluciji i još mnogo toga.

Telefoni sa ekranom osetljivim na dodir: Bilo da želite elegantan ekran osetljiv na dodir koji vam omogućava interakciju sa telefonom za koju niste ni pomislili da je moguća ili tražite LG mobilni telefon sa podeljenom tastaturom i dvojnim ekranom pomoću kojih možete istovremeno da radite više stvari, u LG-u ćete imati veliki izbor.

Telefoni sa kamerom: Pogledajte LG telefone sa ugrađenom kamerom rezolucije 5 megapiksela koja snima slike visokog kvaliteta i superiorne video zapise. Ovi telefoni imaju kristalno jasan displej i inovativnog su dizajna, te je pravo zadovoljstvo koristiti ih.

Smart telefoni: Pregledanje Weba kao na računaru, brzo preuzimanje i čuvanje aplikacija, muzike i video zapisa, jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno i sjajni HD multimediji. Sve to dobijate kada izaberete LG pametni telefon.

Telefoni sa QWERTY tastaturom: Ako smatrate da je brzina presudna, izaberite LG telefon sa QWERTY tastaturom i šaljite poruke prijateljima, porodici i kolegama neverovatnom brzinom.

Nedavno pregledano

zatvori