Prebaci na sadržaj

LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone
G Flex zakrivljeni smartfon

• 6.0" POLED zakrivljeni ekran
• 13 MP kamera
• 3500 mAh baterija
• Rear key
• Samoizlečiva pozadina

G Flex zakrivljeni smartfon

5.2” FULL HD IPS EKRAN
3000 mAh Sio+ baterija
2,26 GHz Quad-Core
13 MP OIS Kamera
Qremote

Više informacija

Mobilni uređaji

LG mobilni telefoni predstavljaju revoluciju u industriji mobilnih uređaja. Pogledajte sve najnovija tehnološka unapređenja, od najmodernijih Android telefona do LG telefona sa GPS navigacijom i Bluetooth tehnologijom. Dizajnirani su tako da korišćenje mobilnih telefona postane potpuno novi doživljaj. Saznajte više

LG mobilni telefoni su opremljeni mnoštvom funkcija čiji je cilj da učine vaš život lakšim:

Android telefon: Izaberite neku od funkcija mobilnog telefona kao što su moderni displej, kristalno jasno pregledanje sadržaja koji su generisali korisnici u visokoj rezoluciji i još mnogo toga.

Telefoni sa ekranom osetljivim na dodir: Bilo da želite elegantan ekran osetljiv na dodir koji vam omogućava interakciju sa telefonom za koju niste ni pomislili da je moguća ili tražite LG mobilni telefon sa podeljenom tastaturom i dvojnim ekranom pomoću kojih možete istovremeno da radite više stvari, u LG-u ćete imati veliki izbor.

Telefoni sa kamerom: Pogledajte LG telefone sa ugrađenom kamerom rezolucije 5 megapiksela koja snima slike visokog kvaliteta i superiorne video zapise. Ovi telefoni imaju kristalno jasan displej i inovativnog su dizajna, te je pravo zadovoljstvo koristiti ih.

Smart telefoni: Pregledanje Weba kao na računaru, brzo preuzimanje i čuvanje aplikacija, muzike i video zapisa, jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno i sjajni HD multimediji. Sve to dobijate kada izaberete LG pametni telefon.

Telefoni sa QWERTY tastaturom: Ako smatrate da je brzina presudna, izaberite LG telefon sa QWERTY tastaturom i šaljite poruke prijateljima, porodici i kolegama neverovatnom brzinom.

Nedavno pregledano

zatvori