G Flex zakrivljeni smartfon

• 6.0" POLED zakrivljeni ekran
• 13 MP kamera
• 3500 mAh baterija
• Rear key
• Samoizlečiva pozadina

G Flex zakrivljeni smartfon

5.2” FULL HD IPS EKRAN
3000 mAh Sio+ baterija
2,26 GHz Quad-Core
13 MP OIS Kamera
Qremote

Više informacija
  • 1
  • 2

Mobilni uređaji

LG mobilni telefoni predstavljaju revoluciju u industriji mobilnih uređaja. Pogledajte sve najnovija tehnološka unapređenja, od najmodernijih Android telefona do LG telefona sa GPS navigacijom i Bluetooth tehnologijom. Dizajnirani su tako da korišćenje mobilnih telefona postane potpuno novi doživljaj. Saznajte više

LG mobilni telefoni su opremljeni mnoštvom funkcija čiji je cilj da učine vaš život lakšim:

Android telefon: Izaberite neku od funkcija mobilnog telefona kao što su moderni displej, kristalno jasno pregledanje sadržaja koji su generisali korisnici u visokoj rezoluciji i još mnogo toga.

Telefoni sa ekranom osetljivim na dodir: Bilo da želite elegantan ekran osetljiv na dodir koji vam omogućava interakciju sa telefonom za koju niste ni pomislili da je moguća ili tražite LG mobilni telefon sa podeljenom tastaturom i dvojnim ekranom pomoću kojih možete istovremeno da radite više stvari, u LG-u ćete imati veliki izbor.

Telefoni sa kamerom: Pogledajte LG telefone sa ugrađenom kamerom rezolucije 5 megapiksela koja snima slike visokog kvaliteta i superiorne video zapise. Ovi telefoni imaju kristalno jasan displej i inovativnog su dizajna, te je pravo zadovoljstvo koristiti ih.

Smart telefoni: Pregledanje Weba kao na računaru, brzo preuzimanje i čuvanje aplikacija, muzike i video zapisa, jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno i sjajni HD multimediji. Sve to dobijate kada izaberete LG pametni telefon.

Telefoni sa QWERTY tastaturom: Ako smatrate da je brzina presudna, izaberite LG telefon sa QWERTY tastaturom i šaljite poruke prijateljima, porodici i kolegama neverovatnom brzinom.

Svi telefoni

Svi mobilni telefoni

Svi mobilni telefoni

Saznajte o sve LG mobilnim telefonima

Smart Telefoni

Smart Telefoni

Uronite u svet LG smart telefona

Ostali Telefoni

Ostali Telefoni

Nađite pravi telefon za vas

Тablet

Тablet

Тablet

LG tablet je dizajniran za one koji u jednom uređaju žele da dobiju tablet sa funkcijama smart telefona.

Dodatna oprema za mobilne telefone

Dodatna oprema za mobilne telefone

Dodatna oprema za mobilne telefone

LG nudi širok asortiman dodatne opreme za sve potrebe: punjače za mobilne telefone, punjače za baterije, Bluetooth slušalice, kao i držače za mobilne telefone.

Nedavno pregledano

zatvori