Prebaci na sadržaj

LG G4 smartfon

LG G4 vam omogućava da vidite i sačuvate svet onakvim kakav on zaista jeste i kakvim vi želite da ga zapamtite, čineći život boljim, čineći život divnim.

LG G4 smartfon
LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone

Smart Telefoni

Od najtanjih i najlakših Android pametnih telefona na svetu, do smart telefona koji nude revolucionarno vizuelno iskustvo sa kristalno jasnim prikazom visoke rezolucije, LG smart telefoni stavljaju u prvi plan web sadržaj i sadržaj koji su generisali korisnici. Saznajte više

LG smart telefoni su dizajnirani za najnovije funkcije kao što su:

Tehnologija displeja NOVA: Najjasniji i najčitljiviji među ekranima mobilnih telefona. Smart telefoni sa NOVA displejom nude bolju vidljivost na otvorenom, jasniju čitljivost, prirodnije boje i 50% manju potrošnju energije u poređenju sa konvencionalnim LCD ekranima.

Wi-Fi direct: Uživajte u brzom i lakom prenosu podataka bez pristupne tačke (AP). Počnite da šaljete i delite sadržaj sa smart telefona brzinom koja je 20 puta veća u odnosu na Bluetooth 2.1.

Inovativni korisnički interfejs koji prepoznaje pokrete: Omogućava brzi pristup omiljenim funkcijama preko sa strane telefona koji pruža kontrolu na osnovu pokreta (npr. pritisnite „G-taster“ i zatresite smart telefon da biste pristupili kameri).

Kamera rezolucije 2 MP sa prednje strane za video pozive direktno sa smart telefona.

Android 2.2: U Android Marketplace prodavnici možete pronaći više od 150.000 aplikacija za pametne telefone.

Pogledajte i najnovije telefone iz LG Optimus L serije, koja nudi spoj stila i mogućnosti. Ekran osetljiv na dodir i kamera vrhunskog kvaliteta bez kojih nećete hteti da napravite ni jedan korak.

Nedavno pregledano

zatvori