Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Sve je moguće

 • G2 - LG D802

Glavne karakteristike

 • Rear key
 • 5.2" FULL HD IPS display
 • 13 MP OIS camera
 • Minimalna ivica

Dizajn koji inspiriše

G2 je moćan uređaj koji će unaprediti vaš privatni i poslovni život svojim inovativnim funkcijama i oduševiti vašu okolinu svojim jedinstvenim dizajnom. Jedinstveno korisničko okruženje olakšava upotrebu svima: od onih koji žele da budu povezani preko društvenih mreža preko osobakoji svakodnevno koriste telefon u poslovne svrhe i žele da idu u korak sa tehnologijom do porodičnih ljudi koji će telefonom snimiti najznačajnije trenutke. LG G2 je telefon za sve.

Dizajn koji inspiriše

Rear key

Bićete opčinjeni potpuno novom pristupu u kreiranju mobilnih telefona. G2 poseduje Rear Key koji upravljane mobilnim telefonom čini toliko prirodnim da ćete ga jednostavno obožavati. Rear Key je postavljen na poleđinu telefona i pruža udobnost tokom korišćenja bilo da telefon koristite levom ili desnom rukom.

Rear key

5,2 FULL HD IPS display

Uživajte u kristalno čistim i živim bojama na 5,2" Full HD IPS ekranu na komeće tekst biti oštar i jasan čak i pri direktnoj sunčevoj svetlosti. Uz 16:9 odnos ekrana imaćete utisak kao da ste u bioskopu.
Sa 423 piksela po inču svi detalji biće kao u prirodi bez prezasićenih boja. Dakle, bilo da gledate video sa motivima prirode u Fulll HD-u ili igrate neku od zahtevnih video igara sve boje biće onakve kakve ih vidimo u prirodi.

5,2 FULL HD IPS display

Napredna 13 MP Kamera

Sa G2 više nećete morati da obraćate pažnju da li hodate dok slikate ili čvrsto držite telefon dok snimate video. Izuzetna kamera od 13MP koja poseduje inovativnu tehnologiju Optičke stabilizacije slike (OIS) pobrinuće se da sve vaše slike i video zapisi budu prava remek dela. Ova funkcija je takođe odlična za noćno fotografisanje. Slabije osvetljenje zahteva dužu ekspoziciju uz mogućnost za zamućeneja prilikom pomeranja. Sa OIS tehnologijom možete napraviti izuzetne slike u nesavršenim uslovima. Takođe uz auto fokus koji fokusira 9 tačaka istovremeno možete zumirati različite delove slike bez bojazni od lošijeg kvaliteta.

Napredna 13 MP Kamera

HQ Zvuk

Svi zvuci prepuni su detalja, a sa HQ zvukom imate priliku da čujete sve zvuke koji su snimljeni. Ova funkcija podiže slušanje muzike na potpuno novi nivo i više nikada nećete propustiti ni najmanji detalj kao što su dubina basa ili visoki tonovi koje proizvode vokali. Vaš G2 će reprodukovati i snimati sve sadržaje uz pomoć ove neverovatne funkcije čak i kada se nalazite u bučnom okruženju.

HQ Zvuk

2.26 GHZ QUAD-CORE QUALCOMM® SNAPDRAGON™ 800 PROCESOR

Uživajte u izuzetnoj i detaljnoj grafici dok igrate igre ili gledate video materijale, brže surfujte internetom ili neometano koristite više aplikacija u isto vreme jer će 2.26 GHZ QUAD-CORE QUALCOMM® SNAPDRAGON™ 800 procesor biti na visini zadatka ma koliko ga opteretite.

2.26 GHZ QUAD-CORE QUALCOMM® SNAPDRAGON™ 800 PROCESOR

Baterija koja duže traje

LG G2 Poseduje tanku i laganu bateriju od 3,000 mAh SIO+ tehnologije koja se savršeno uklapa u dizajn telefona i traje ceo dan bez obzira koliko igrate igre ili surfujete internetom. Takođe telefon poseduje GRAM čipset koji štedi dodatnih 10% baterije.

Baterija koja duže traje
Mod za gosta

Mod za gosta

Često niste jedina osoba koja rukuje vašim telefonom, ali uz Režim za Gosta možete podesiti svoj telefon tako što ćete odabrati šifru kojom će gost otključati telefon i određene aplikacije kojima će imati pristup dok ćete vi imati svoju šifru za potpuni pristup vašem telefonu.

Audio Zoom

Audio Zoom

Audio Zoom vam daje mogućnost da dok snimate video materijal zumirate zvuk koji dolazi iz određenog dela kadra. Ova aplikacija je odlična kada snimate neki događaj gde se u kadru nalazi više osoba koje razgovaraju, uz Audio Zoom opciju moći ćete da izdvojite zvukove koje zumirate.

Text link

Kopiranje informacija iz nekog teksta u drugu aplikaciju može biti teško i komplikovano. Text Link vam pruža mogućnost da lako kopirate željeni tekst u kalendar, u web pretraživač ili u mapu uz jednostavnu opciju Copy- Paste.

Text link

KNOCK-ON

Više nećete morati da podižete svoj telefon sa stola da bi ste uključili ekran, jednostavno kucnite dva puta po ekranu i on će se upaliti.

KNOCK-ON
PLUG & POP

PLUG & POP

Raspoloženi ste za slušanje muzike? Samo uključite slušalice. Želite da sinhronizujete podatke? Uključite USB kabl. Uz opciju PLUG&POP vaš G2 vam prikazuje u donjem delu ekrana ikone koje su raspoložive za slušalice ili USB kabl. Tako ćete jednostavnim klikom na ikonu za radio ili na MP3 player pokrenuti aplikaciju.

Dual camera / Dual play

Uslikajte odlične fotografije ili snimite video tako što ćete dok snimate neki kadar uz pomoć opcije slika u slici dodati svoj izraz lica.

Dual camera / Dual play

Prateći zoom

Fokusirajte objekat koji se kreće dok ga snimate bez gubutka u kvalitetu kompletne fotografije ili vido snimka.

Prateći zoom

Zumiranje uživo

Dok gledate filmove na vašem G2 možete odabrati i zumirati objekat koji se kreće kroz kadar i videti detalje koji vas naroćito zanimaju.

Zumiranje uživo
Capture Plus  / Clip Tray

Capture Plus / Clip Tray

Capture Plus
Napravite print screen kompletnih web stranica uz mogućnost postavljanja granica same strane. Uz ovu odličnu opciju moći ćete da sačuvate isečke iz on line časopisa ili npr. recepte koji vas zanimaju.

Clip Tray
Od sada imate mogućnost da kopirate više stvari na telefon i koristite ih po potrebi tako što ćete izabrati onu koju želite bez obzira kada su sačuvane.

OPŠTE INFORMACIJE
Mreža 2G: 850/900/1800/1900 MHz, 3G 850/900/1900/2100 MHz, 4G: B20(800) / B8(900) / B3(1800) / B1(2100) / B7(2600) MHz
Dimenzije 138,5 x 70,9 x 9,14 mm
Težina 143g
Vrsta telefona (format) Ekran osetljiv na dodir
QWERTY tastatura Samo virtuelna
OS versija Android 4.2.2 Jellybean+
Baseband/processor Qualcomm Snapdragon 800 / MSM8974 / 2.26GHz Quad core
Ekran
Piksel, boja FHD 1080x1920
Veličina 5.2"
Osetljiv na dodir Da
Kamera (foto i vidieo)
Primarna kamera 13MP
Rezolucija kamere 13M(4160x3120), 10M(4160x2340), 8M(3264x2448), 1M(1280x960)
Sekundarna kamera (VT) 2.1 MP (W2M 1920 x 1080)
Blic Da
Auto fokus / stabilizacija slike Da / Da
Toniranje Da
W&B Da
Noćni mod Da
ISO Da
Digital zoom 8x
Multi shot Da
HDR Da
Video
Video plejer Da
Video rezolucija - slika/sekund Full HD(1920x1080) 60fps, Full HD(1920x1080) 30fps, HD(1280x720), QVGA(320x240), QCIF(176x144)
Memorija
Interna/eksterna (micro SD) 16GB eMMC/ no microSD slot
RAM memorija 2GB
Imenik Dynamic
Poruke
SMS / MMS / E-mail Da/Da/Da
Melodija zvona
Tip MIDI, YMI, MMF, WAV, WMA, MP3, AAC, MPEG4, AMR
Vibracija Da
Povezivanje
Bluetooth Da
Bluetooth tip 4.0 HS + BLE
USB Ver. 2,0 HS
Wi-Fi (WLAN) 802.11 a/b/g/n/ac (Dual Channel (2.4GHz + 5GHz)
NFC Da
PC sync Da
Internet
Pretraživač Android Webkit browser, Chrome
Rokovnik
Kalendar/Zadaci/Memo Da/Da/Da
Diktafon Da
Budilnik Da
Ostalo
MP3 Player Da
Formati WMV, H.263 + AMR-NB, H.263 + AAC, MPEG4 (without audio), MPEG4 + AMR-NB, MPEG4 + AAC
FM radio Da
RDS Da
Pregeld dokumenata Polaris Viewer
Akcelerometar Da
GPS / A-GPS Da
TV out Slimport, Wi-Fi display
Punjač Micro USB
Baterija
Tip 3000mAh
Stanje pripravnosti 826 sati (DRX7)
Trajanje razgovora 34.3hr @ GSM900 P.L 10 15.3hr @ WCDMA2100 10dBm

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 10/10
  Komentar napisao: Techlifestyle magazine јан 24. 2014

  Uređaj godine
  LG je napredovao koracima od sedam milja, a G2 je njihov najbolji proizvod, cenovno veoma konkurentan.

 • 10/10
  Komentar napisao: Techlifestyle magazine јан 24. 2014

  Telefon godine
  Softverski je jako poboljšan i približio se najvećima. Hardverski nema premca, a dobra optimizacija podiže nivo zadovljstva.

 • 9/10
  Komentar napisao: Tech Lifestyle окт 19. 2013

  Novi Vladar
  G2 ima drugačiji dizajn, a ipak se lako koristi i ima sve što vam može zatrebati.

 • 10/10
  Komentar napisao: Digital окт 01. 2013

  Moćni G2
  „Bez dvoumljenja, ovo je trenutno daleko najbrži pametni Android telefon koji smo imali prilike da probamo i tako će verovatno i ostati narednih nekoliko meseci.“

 • 10/10
  Komentar napisao: Benchmark online сеп 17. 2013

  Test review: LG G2

  Jednostavno, smatramo da je LG sa G2 modelom napravio pun pogodak, i ako cena bude bila povoljna u odnosu na konkurencijuj, LG G2 može doživeti veliki uspeh.

 • 8/10
  Komentar napisao: Blic.rs феб 12. 2013

  New LG smartphone on Blic test

  Ovo je još jedan uređaj koji nudi jedinstveno “Gugl” iskustvo sa odličnim hardverom i solidnim ekranom. Na našem testu “neksus 4” je pokazao više pozitivnih nego negativnih strana..

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: