DODAJ NA LISTU ŽELJA

NOVO
OLED77Z19LA
LG Z1 77-inčni 8K Smart OLED TV
  • Zašto LG OLED
  • Eye Comfor ekran, Ekološki orijentisan OLED
  • OLED Design, OLED Cinema, OLED Gaming, OLED Sport
  • α9 Gen4 AI Processor 8K
  • ThinQ AI
LG Z1 77-inčni 8K Smart OLED TV

DOSTUPNO KOD

TV ekran koji prikazuje raznobojne snopove koji izlaze iz svetlećeg drveta (reprodukcija videa) TV ekran koji prikazuje raznobojne snopove koji izlaze iz svetlećeg drveta (reprodukcija videa)

 OSVETLITE SVOJ SVET uz SAMOSVETLEĆE PIKSELE

LG OLED televizori pružiće vam pravo uživanje u gledanju omiljenih sadržaja. Zahvaljujući samosvetlećim pikselima, spektakularan kvalitet slike je zagarantovan kao i beskonačne dizajnerske mogućnosti, dok najnovija vrhunska tehnologija podiže mogućnosti OLED televizora na potpuno novi nivo. Sve ono što volite u vezi sa OLED televizorima – sada na višem nivou u svim pogledima.

Nisu svi 8K ekrani napravljeni da budu jednaki.

100 miliona samosvetlećih podpiksela čine da LG OLED TV bude najpogodniji za prikaz prave 8K rezolucije. Svaki piksel se može kontrolisati nezavisno, prikazujući na taj način jedinstveni nivo dubine slike i najsitnije detalje uz beskonačni kontrast i savršenu crnu boju. LG OLED televizori postavljaju standard za pravu 8K rezoluciju – LED televizori koji tvrde da su 8K ne mogu zaista da postignu taj nivo realizma.
Ekran TV-a sa scenom Trga svetog Petra (reprodukcija videa) Ekran TV-a sa scenom Trga svetog Petra (reprodukcija videa)
*Simulacija slika na ekranu.
**Izračunavanje na osnovu umnožavanja 8K rezolucije (7680 x 4320) i četiri podpiksela.

Šta je to što OLED čini jedinstvenim?

Odgovor je - samosvetleći pikseli. Tehnologija samosvetlećeg panela u potpunosti menja doživljaj gledanja vaših omiljenih sadržaja. Za razliku od LED televizora koji su ograničeni tehnologijom pozadinskog osvetljenja, LG OLED televizori mogu da prikažu ekstremno realnu sliku, a ujedno su i jedinstvenog dizajna.
Prikaz meseca, LED TV na levoj strani sa nejasnom crnom bojom i OLED TV na desnoj strani sa savršenom crnom (reprodukcija videa) Prikaz meseca, LED TV na levoj strani sa nejasnom crnom bojom i OLED TV na desnoj strani sa savršenom crnom (reprodukcija videa)
*Simulacija slika na ekranu.

SAMOSVETLEĆI PIKSELI.
100 miliona razloga da obožavate OLED televizore.

Kada je reč o kvalitetu slike, OLED televizori u potpunosti nadmašuju LED televizore. To je zato što OLED televizori imaju milione samosvetlećih piksela koji mogu da proizvedu savršenu crnu, ali i sve ostale boje. Rezultat je jedinstven doživljaj gledanja.
TV ekran na kome je prikazan Mlečni put, plavo nebo i eksplozija raznobojne prašine u visokom kvalitetu (reprodukcija videa) TV ekran na kome je prikazan Mlečni put, plavo nebo i eksplozija raznobojne prašine u visokom kvalitetu (reprodukcija videa)
100% verne boje

Realne boje zahvaljujući OLED tehnologiji.

Globalna agencija za testiranje, Intertek, potvrdila je da LG OLED paneli prikazuju boje koje su 100% verne originalnim bojama. To znači da su boje koje vidite na ekranu realne i da odgovaraju bojama originalne slike. Zahvaljujući tome, sve što gledate izgleda upravo onako kako je autor to zamislio.
Kadar sa scenom predivne planine (reprodukcija videa) Kadar sa scenom predivne planine (reprodukcija videa)
*Vernost boja određuje da li je tačnost boja ekrana Delta E ≦2 u okviru 125 uzoraka boja.
**83-inčni LG OLED panel biće sertifikovan tokom prve polovine 2021. godine.

LG OLED TV.
Savršenost koja se ne može pronaći na drugom mestu.

Ako tražite jedinstven televizor, ne morate da tražite dalje. LG OLED televizor je umetničko delo, bioskop sa velikim platnom, portal ka svetovima igara i sedište u prvom redu na najvećim sportskim događajima. On je sve što želite da TV bude.
Slika Marvel WandaVision sa logotipom Disney+ u donjem levom uglu, logotipom Marvel u donjem desnom uglu i tekstom „Oštra slika” u gornjem levom uglu. Scena iz igre Assassin’s Creed Valhalla sa logotipom Assassin’s Creed Valhalla u donjem desnom uglu i tekstom „Brzo vreme odziva” u gornjem levom uglu. Slika bejzbol igrača koji pokušava da udari bejzbol lopticu tokom igre uz tekst „Glatki pokreti” u gornjem levom uglu. Slika TV ekrana oačenog na zid sa tekstom „Tanak dizajn” u gornjem levom uglu. Slika Marvel WandaVision sa logotipom Disney+ u donjem levom uglu, logotipom Marvel u donjem desnom uglu i tekstom „Oštra slika” u gornjem levom uglu. Scena iz igre Assassin’s Creed Valhalla sa logotipom Assassin’s Creed Valhalla u donjem desnom uglu i tekstom „Brzo vreme odziva” u gornjem levom uglu. Slika bejzbol igrača koji pokušava da udari bejzbol lopticu tokom igre uz tekst „Glatki pokreti” u gornjem levom uglu. Slika TV ekrana oačenog na zid sa tekstom „Tanak dizajn” u gornjem levom uglu.
*Potrebna je pretplata za uslugu Disney+

OLED dizajn.
Galerija koju vredi ponovo posetiti.

LG OLED televizori postavljaju nove standarde kako bi televizori trebalo da izgledaju. Njihov neverovatno lep i tanak dizajn pretvara vašu dnevnu sobu u muzej moderne umetnosti.
Televizor sa prikazom drveta koje emituje ljubičastu svetlost u luksuznom okruženju doma Televizor sa prikazom drveta koje emituje ljubičastu svetlost u luksuznom okruženju doma
*Kabl može biti vidljiv u zavisnosti od okruženja i instalacije.
**U zavisnosti od okruženja gde se obavlja instalacija, moguć je mali zazor između TV-a i zida.
*Kabl može biti vidljiv u zavisnosti od okruženja i instalacije.
**U zavisnosti od okruženja gde se obavlja instalacija, moguć je mali zazor između TV-a i zida.
***TV postolje se NE isporučuje uz LG OLED Gallery Design televizor. Pošto je ovaj model predviđen za montažu na zid, tanak zidni nosač je uključen u pakovanje. Postolje za TV može da se kupi zasebno.

OLED bioskop.
Nagrada za najbolju sliku ide…

LG OLED televizor opravdava brojne nagrade svaki put kada ga gledate zahvaljujući njegovoj neverovatnoj slici. A uz savršenu crnu i 100% vernost boja, filmovi se gledaju onako kako je to njihov autor zamislio.
TV ekran sa trejlerom za Marvel WandaVision na Disney+ (reprodukcija videa) TV ekran sa trejlerom za Marvel WandaVision na Disney+ (reprodukcija videa)
*Potrebna je pretplata za uslugu Disney+
Logo Apple TV i logo Netflix poređani su horizontalno na crnoj pozadini.
Zabava

Omiljeni sadržaji na jednom mestu.

Koristite aplikacije Apple TV i Netflix. Birajte između najnovijih filmova, serija, dokumentarnih emisija i sporta uživo i pronađite ih sve na jednom mestu.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
**Apple, logo Apple i Apple TV su vlasništvo kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim državama.
***Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.
Scena sa ženom koja nosi naočare podeljena na dva dela u cilju vizuelnog poređenja. Na slici se nalazi tekst SDR u donjem levom uglu i logotip Dolby Vision IQ u donjem desnom uglu.
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Potpuno novi način da uživate u vašem u televizoru.

Dolby Vision IQ na inteligentan način podešava postavke slike na osnovu žanra i ambijentalnog okruženja, dok Dolby Atmos pruža višedimenzionalni zvuk — snažna kombinacija koja proizvodi bioskopski užitak koji oduzima dah.
*Simulacija slika na ekranu.
Christopher Nolan (Kristofer Nolan) obavlja intervju u bioskopskoj sali
FILMMAKER MODE™

Vizija režisera oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje uglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da možete da doživite filmove onako kako je on predvideo.
Grafikon za tehnologiju obrade na LG televizoru između ulazne slike na levoj strani i živopisnog rezultata na desnoj strani
HDR 10 Pro

Maksimalno uživanje u svim sadržajima.

Jedinstvena tehnologija dinamičkog opsega kompanije LG, HDR 10 Pro, podešava osvetljenje tako da unapredi boje, otkriva i najmanje detalje i pruža realističan osećaj svakoj slici dok istovremeno pojačava standardni HDR sadržaj. Sada svi vaši omiljeni filmovi i serije biće živopisniji od početka do kraja.

OLED igranje.
Game Over za konkurenciju.

Uz LG OLED televizor imaćete prednost u odnosu na protivnike zahvaljujući boljem odzivu, a uz najnovije gejming funkcije i ekran od 120 Hz užitak u igranju video igara će biti potpun. Ovo je vrhunski televizor za vaše omiljene video igre.
Istaknuti delovi video igre, Assassin’s Creed Valhalla, prikazan na TV ekranu Istaknuti delovi video igre, Assassin’s Creed Valhalla, prikazan na TV ekranu
Logo NVIDIA G-SYNC, logo AMD FreeSync i logo XBOX SERIES X poređani su horizontalno na crnoj pozadini.
Partnerstvo sa vodećim kompanijama u industriji video igara

Nepobediva kombinacija.

LG nastavlja da sarađuje sa vodećim kompanijama u industriji kako bi obezbedili najbolje moguće iskustvo igranja omiljenih igara. Udružili smo se sa kompanijama NVIDIA i AMD kako bi LG OLED TV bio jedini televizor sa sertifikatima za G-SYNC i AMD FreeSync™ Premium. Takođe smo se udružili i sa AMD FreeSync. Pored toga, udružili smo snage sa Xbox za pun potencijal igranja igara naredne generacije, čime postajemo zvanični TV partner konzole Xbox Series X. Ako iskombinujete sve ovo sa izvanrednim kvalitetom slike i ultrabrzim odzivom OLED ekrana, garantovano i u potunosti koristite sve što gejming može da pruži.
Prikaz iz blizine igrača koji igra trkačku igru na TV ekranu. Na slici se nalazi logo HDMI u donjem levom uglu i logotip 1ms Reponse Time u donjem desnom uglu.
Najnovije specifikacije za video igre

Igrajte uz najviši standard.

LG OLED televizori podržavaju vreme odziva od 1 ms, dok podrška za VRR, ALLM i eARC ispunjava najnovije HDMI 2.1 specifikacije. Ove funkcije omogućavaju prikaz sadržaja koji se brzo kreće u većoj rezoluciji uz glatku i sinhronizovanu grafiku, što vam pruža realističniji užitak i veću šansu za pobedu.
TV ekran koji prikazuje svemirsku letelicu u gradu i grafički interfejs optimizatora za igre na LG OLED televizoru na levoj strani koji prilagođava podešavanja za igre.
Game Optimizer

Neviđeni nivo kontrole.

Funkcija Game Optimizer objedinjuje sva vaša podešavanja za igre na jednom mestu. Automatski podešava sliku tako da optimizuje grafiku bez obzira na to koju igru igrate. Takođe možete da aktivirate ili deaktivirate tehnologije NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync tako da sve vaše igre postanu jasnije i tečnije uz manje kašnjenja, seckanja i blokiranja slike.

OLED sport.
TV van svake konkurencije.

LG OLED televizor prikazuje sve sportske događaje u punom sjaju. Brza sportska akcija uz glatke pokrete znači da biti gledalac do sada nikada nije bilo toliko spektakularno – sada imate sedište u prvom redu na najboljim sportskim događajima.
Ekran televizora na kome su prikazani hokejaši koji igraju hokej (reprodukcija videa) Ekran televizora na kome su prikazani hokejaši koji igraju hokej (reprodukcija videa)
Scena sa igranjem fudbala na ekranu podeljenom na dva dela u cilju vizuelnog poređenja. Na slici se nalazi tekst LCD/LED TV u donjem levom uglu i logotip LG OLED TV u donjem desnom uglu.
OLED Motion Pro

Nikada niste videli ovakvo kretanje.

Napredna tehnologija upravljanja pokretima smanjuje zamućenje kako bi se omogućila tečnija akcija za bolji užitak gledanja. Uočite brze i male detalje u svakog igri čak i kod brzih sportova.
*Simulacija slika na ekranu.
Muškarac i žena se kuckaju čašama na TV ekranu dok se prikazuje trenutni rezultat izabranog sportskog događaja
Sports Alert

Budite u toku sa rezultatima vaših omiljenih timova

Funkcija Sports Alert obaveštava vas o rezultatu pre, tokom i nakon utakmice vašeg omiljenog tima. Sada ne morate da brinete o tome da li ćete propustiti važne utakmice omiljenih timova, čak i ako gledate neki drugi sadržaj.
*Dostupnost može varirati u zavisnosti od države
Porodica sedi na kauču i gleda fudbal na televizoru
Bluetooth Surround Ready

Prednost domaćeg terena.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za potpuni bežični surround doživljaj. Osetite atmosferu velikih sportskih događaja u vašoj dnevnoj sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.
α9 Gen4 AI Processor 8K

Inteligencija koja će vas ostaviti bez teksta.

U osnovi modela LG OLED TV Z1 nalazi se α9 Gen4 AI procesor 8K, revolucionarni čip koji koristi algoritme  Deep Learning za analizu i optimizaciju sadržaja. Takođe unapređuje 4K sadržaj, transformišući ga u zadivljujući 8K sa unapređenim detaljima i definicijom. Svako podešavanje je automatsko, tako da je sve što gledate spektakularno.
Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk uz pomoć a9 Gen4 AI procesora (reprodukcija videa) Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk uz pomoć a9 Gen4 AI procesora (reprodukcija videa)
*Simulacija slika na ekranu.
Ovaj video se odnosi na funkciju AI Picture Pro. Kliknite na dugme „Pogledajte kompletan video” da biste reprodukovali video.
AI Picture Pro

Ovako izgleda profesionalna obrada.

Koristeći opsežnu bazu podataka sa više od milion vizuelnih tačaka, algoritam Deep Learning prepoznaje sadržaj, uklanja šum i optimizuje kvalitet slike. Nova funkcija detekcije scene sada može da analizira vrstu scene koja se prikazuje i u skladu sa tim poboljšava sliku.
Ovaj video se odnosi na funkciju AI Sound Pro. Kliknite na dugme „Pogledajte kompletan video” da biste reprodukovali video.
AI Sound Pro

Profesionalno podešavanje zvuka.

Učenjem na osnovu više od 17 miliona tačaka zvučnih podataka, procesor identifikuje glasove, efekte i frekvencije tako da može da optimizuje zvuk prema žanru za potpuni doživljaj. Nova funkcija automatskog nivelisanja jačine zvuka održava konstantne nivoe glasa između različitih vrsta sadržaja.

LG OLED.
Mi ne brinemo samo o sebi.

LG OLED televizori su bezbedniji za vas i okruženje u odnosu na LED televizore. Zbog toga što naši televizori koriste samosvetleće piksele, prijatniji su za vaše oči kada ih duže gledate. LG OLED paneli su takođe prepoznati kao ekološki orijentisani uz smanjeni rizik od emisija štetnih supstanci.
Reč „OLED” ispunjena slikom prirode koja se pomera sa desne strane (reprodukcija videa) Reč „OLED” ispunjena slikom prirode koja se pomera sa desne strane (reprodukcija videa)
Prikaz u režimu Eye Comfort

TV koji je bezbedan za vaše oči.

LG OLED televizori su sertifikovani kao televizori bez treperenja, sa niskom emisijom plave svetlosti i kao televizori koji ne predstavljaju fotobiološku opasnost po vaše oči, za razliku od LED televizora koji trepere i emituju veliku količinu plave svetlosti. Zavalite se, opustite se i uživajte u onome što gledate.
Ovo je kartica koja opisuje „Eye Comfort Display”. Ovo je scena sa dečakom koji gleda televizor u položaju na stomaku. Četiri logotipa su postavljena za sertifikaciju „Eye Comfort Display”. Ovo je kartica koja opisuje „Eye Comfort Display”. Ovo je scena sa dečakom koji gleda televizor u položaju na stomaku. Četiri logotipa su postavljena za sertifikaciju „Eye Comfort Display”.
*Funkcija bez treperenja optimizovana uz podrazumevana podešavanja. Korisnici koji aktiviraju OLED Motion ili OLED Motion Pro mogu primetiti treperenje.
**LG OLED TV paneli su sertifikovani.
Eco-friendly OLED

U našoj prirodi je da brinemo.

LG OLED televizori su zvanično ekološki orijentisani. U odnosu na LED televizore, bezbedniji su jer ne koriste pozadinsko osvetljenje, proizvedeni su korišćenjem manje količine plastike, koriste manje opasnih materijala i imaju niži rizik od proizvodnje zagađivača vazduha u zatvorenom prostoru.
Poređenje sastava slojeva ekrana pozadinski osvetljenog LED televizora i samostalno osvetljenog OLED televizora (reprodukcija videa) Poređenje sastava slojeva ekrana pozadinski osvetljenog LED televizora i samostalno osvetljenog OLED televizora (reprodukcija videa)
*LG OLED TV paneli poseduju sertifikat ekoloških proizvoda kompanije SGS.
ThinQ AI

Mislite da znate šta znači biti pametan?
Razmislite još jednom.

LG ThinQ je tu da upotpuni vaš užitak u televizoru. Izaberite omiljenog govornog asistenta i kontrolišite svoj TV glasom uz novi Home ekran za veću praktičnost i kontrolu.
TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI. TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI.
Ekran televizora prikazuje početni ekran novog dizajna sa personalizovanim sadržajem i kanalima
Novi Home ekran

Dobro došli u svoj novi Home ekran.

Početni ekran novog dizajna prikazuje personalizovane predloge za sadržaj, pruža vam jednostavniji pristup omiljenom sadržaju i omogućava vam kontrolu svih povezanih uređaja na jednom mestu.
Osnovne funkcije magičnog daljinskog upravljača prikazane na slici
Novi magični daljinski upravljač

Poput magičnog štapića.

Redizajnirani magični daljinski upravljač ima ergonomski dizajn za jednostavno držanje, a njegov sistem „usmeri i skroluj” omogućava brže pretraživanje. Ugrađen AI sistem omogućava jednostavan pristup raznim aplikacijama, dok tasteri prečica za najveće video servise omogućavaju brz pristup svim omiljenim sadržajima. Pored svega toga, sada imate i funkciju Magic Tap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon sa televizorom.
Ova kartica opisuje glasovne komande. Logo LG ThinQ AI je postavljeno
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu IoT ekosistema u vašem domu uz jednostavno prepoznavanje glasa*.
*Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
**Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
***Dostupnost glasovne komande može se razlikovati u zavisnosti od proizvoda i država
*Ovaj proizvod ne sadrži antenu niti kablove za povezivanje antene ili spoljašnjih uređaja.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0