Continue to content

Privacybeleid

HOOGTEPUNTEN PRIVACYBELEID

 

LG Electronics Inc. ("LGE"), samen met haar dochterondernemingen en gelieerde bedrijven (de "LG Groep", "wij", "onze" of "ons")respecteren uw privacy. Dit Privacybeleid is van toepassing op de persoonlijke informatie die wij verwerken via de lg.com website (de "Website"), andere websites aangeboden door de LG Group, LG Accounts, onze SmartHome diensten aangeboden via onze ThinQ App en de SmartWorld App (gezamenlijk, de "Diensten"). Het is ook van toepassing op alle andere persoonlijke informatie die u verstrekt aan uw lokale LG Group-lid.

Voor LG Smart TV of Smart Media-product gebruikers, zie het aparte Smart Media-product Lidmaatschap Privacy Beleid voor details over hoe LGE persoonlijke informatie verwerkt in de loop van het leveren van haar Smart TV / Media-product dienst. Dit Privacybeleid is niet van toepassing op de verwerking die onder het Smart Media-product Lidmaatschap Privacybeleid valt, hoewel de LG Group persoonlijke informatie die via de dienst Smart TV / Media-product is verzameld ook kan gebruiken zoals beschreven in dit Privacybeleid, en LGE persoonlijke informatie die via de diensten is verzameld kan gebruiken zoals beschreven in het Privacybeleid voor het Smart Media-product Lidmaatschap . Voor meer informatie, zie het Lidmaatschapsprivacybeleid van Smart Media Product in het menu Accountbeheer of LG Account menu vanuit instellingen van Smart TV/ Media Product.


OVERZICHT VAN HET PRIVACYBELEID

In dit Privacybeleid beschrijven wij de soorten persoonlijke informatie die wij via onze Diensten verzamelen, hoe wij deze informatie gebruiken, hoe lang wij deze bewaren en met welke partijen wij deze informatie delen. Wij leggen ook uit welke keuzes en rechten u hebt met betrekking tot het gebruik van uw informatie, met inbegrip van een recht om bezwaar te maken tegen sommige van de verwerkingen die wij uitvoeren (indien de toepasselijke wetgeving daarin voorziet). Meer informatie over uw rechten, en hoe u die kunt uitoefenen, vindt u in de rubriek "Uw rechten". Wij verstrekken ook onze contactgegevens, zodat u contact met ons kunt opnemen als u vragen hebt over dit Privacybeleid en onze privacypraktijken.

 

 

PRIVACYBELEID

 

Laatst bijgewerkt: 12 / 22 / 2022

 

1. Wie is verantwoordelijk voor uw Persoonsgegevens?

Uw lokale LG entiteit is verantwoordelijk voor de exploitatie van de Website of andere LG Group websites in uw land, en voor de informatie over u die via de Website wordt verzameld. Uw lokale LG entiteit is ook verantwoordelijk voor alle persoonlijke informatie die u rechtstreeks aan haar verstrekt, bijvoorbeeld tijdens klantenservicetelefoontjes of productregistratiekaarten. LGE is verantwoordelijk voor de exploitatie van alle andere Diensten, en voor de informatie over u die via of in verband met deze Diensten wordt verzameld.

De naam en de contactgegevens van uw plaatselijke LG-entiteit en LGE vindt u in de rubriek "Contact" hieronder.

 

2. Persoonlijke informatie die wij verzamelen

Wanneer wij in dit Privacybeleid verwijzen naar "persoonlijke informatie", bedoelen wij informatie die betrekking heeft op een identificeerbaar individu (bijvoorbeeld naam, contactgegevens, aankoopinformatie). De volgende soorten persoonlijke informatie worden verzameld in verband met onze Diensten:

 

Informatie die u rechtstreeks aan ons of aan derden verstrekt

Sommige Diensten stellen ons in staat informatie te verzamelen, rechtstreeks van u of van andere bedrijven waarmee u een relatie heeft. Voorbeeld:

• Wanneer u een LG Account aanmaakt en registreert voor of gebruik maakt van onze Diensten, verstrekt u ons informatie, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, sprekersstem, foto, video, betaalkaartinformatie, aankoopinformatie en interacties met aangesloten elektronische apparaten.

• Wanneer u inlogt met een account of profiel van een derde partij, krijgen wij toegang tot informatie, zoals uw naam en e-mailadres en tags van sociale media.

• Wanneer u communiceert met onze klantenservicemedewerkers of ander personeel van de LG Group, verwerken wij deze communicatie en andere informatie die nodig is om op uw vragen te reageren en aan uw verzoeken te voldoen.

Informatie over uw gebruik van onze diensten

Naast de informatie die u verstrekt, verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze Diensten via software op uw apparaten en via andere elektronische middelen (zoals het gebruik van cookies en sensoren). We zullen verzamelen:

• Toestelinformatie: Naam van uw toestel, IMEI, OS-versie, land, locatie, taal, IP-adres en instellingen van toestellen.

• Log informatie: Gebruiksinformatie, zoals, URL, omgeleide URL, prestatietiming, referrer, netwerktype, netwerkinfo, laadstatus, advertentieblokinfo en cookies. Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken voor onze Diensten, zie het Cookiebeleid dat van toepassing is op de Diensten die u gebruikt.

• Locatie-informatie: Wij verwerken uw locatiegegevens op basis van uw toestemming of wanneer dit noodzakelijk is om de Dienst te leveren die u hebt aangevraagd (bijvoorbeeld door uw locatiegegevens te vragen om u een routebeschrijving te geven).

• Andere informatie over uw gebruik van onze Services, zoals de websites die u bezoekt, typepatronen (autofill) en hoe u omgaat met inhoud die via onze Services wordt aangeboden.

Hieronder leggen we meer in detail uit welke soorten informatie we verzamelen wanneer u onze Diensten gebruikt:

Punt van inzameling

Soorten persoonlijke informatie

Informatie verzameld via de Website

Informatie verzameld via het LG Account (zie verder hieronder), web registratie formulier, enquête formulier, demo of aankoop aanvraag formulieren, klantendienst contact formulier of online chat.

 

Product- en service-informatie, waaronder informatie over de producten en diensten die u koopt of gebruikt via de Website, waaronder landcode, productcategorie, code en modelnummer, apparaat-ID, factuur- en betalingsinformatie, registratie-informatie, IP-adres, en firmware- en software-informatie.

 

Informatie over het gebruik van de website: met inbegrip van informatie over uw interactie met de website en het apparaat dat u gebruikt om dit te doen. Zie ons Cookiebeleid voor meer informatie hierover.

 

Beeld- en spraakinformatie.

 

Commentaar of soortgelijke berichten op de Website, indien van toepassing, inclusief het tijdstip van het bericht, uw e-mailadres en bijnaam, bijgevoegde afbeelding of bestanden

Informatie verzameld via de LG Account

Identiteitsgegevens, waaronder uw weergavenaam, landcode, taal, uw naam, adres, contactgegevens en profielfoto en gebruikersverificatie op naam. Indien u een zakelijke klant bent of een werknemer van een van onze zakelijke klanten, omvat dit ook alle informatie betreffende uw bedrijf, bv. contactgegevens, functie en activiteitensector.

 

Apparaatinformatie, met inbegrip van apparaatidentificatie-informatie zoals IMEI-nummer en productserienummer, reclame-ID en IP-adres

Via de ThinQ-dienst verzamelde informatie

Identiteitsgegevens met inbegrip van de stem van de spreker en zijn vertaalde tekst. Als u lid bent in een virtueel huis of kamer: gebruikersnummer, profielfoto, naam, emailadres

 

Profielinformatie, waaronder de status van de gastgebruiker, gedeelde thuis-ID, door de klant gegenereerde thuis- en kamerinformatie (zoals de naam van de woning, thuis-ID, URL van het achtergrondscherm, adres, netnummer, geolocatie)

 

Productinformatie (gebruikt in verband met de productgarantie): datum en plaats van aankoop, foto van het ontvangstbewijs

 

Locatie-informatie: inclusief postcode, serveradres, geolocatie-informatie.

 

- Communicatie-informatie: inclusief aanvraagdetails en bijgevoegde afbeeldingen wanneer u 1:1 Inquiry of One Stop service gebruikt

 

Technische informatie, waaronder informatie over uw netwerkverbinding, toegang tot de app (bijv. aantal keren, tijdlijn) en informatie die tijdens uw gebruik van onze Service wordt gegenereerd (zoals loggegevens, cookiegegevens)

Informatie verzameld via elektronische apparaten die gekoppeld zijn aan ThinQ

Apparaatinformatie, inclusief apparaatregistratie-informatie (zoals unieke identificatiewaarde, type, naam, fabrikant, modelnummer, fabricagenummer, verkoopland, versie-informatie), apparaatstatus, apparaatinstellingen, apparaatgedrag en gebruiksgeschiedenis, informatie over stroom (aan/uit) en stroomverbruik, informatie over netwerkverbinding en omringende netwerkomgeving, informatie over de uitvoering en werking van diverse functies van de LG Electronics Service, productfout/storingsinformatie, IP-adres

Informatie verzameld tijdens het proces van Proactive Customer Care (PCC)

Productinformatie, waaronder modelnaam, fabricagenummer, informatie over de productstatus, productgeschiedenis, informatie over productdiagnostiek, informatie over reparatieverzoeken, datum en plaats van aankoop

Informatie verzameld bij het gebruik van Air Conditioning Smart Care

Product- en instellingsinformatie, waaronder reserveringsinformatie, filters, informatie over temperatuureenheden, instelwaarden, vervuilingsniveau binnenshuis en energiebewaking

 

Ruimtelijke gegevens, met inbegrip van de locatie van de gebruiker (volgens afstand en hoek), temperatuurinformatie (temperatuur van de gebruikte ruimte, ingestelde temperatuur), informatie over menselijke waarneming en informatie over binnenbelasting

Informatie die wordt verzameld bij het gebruik van de camera of de galerij om foto's te uploaden
 

(dit heeft betrekking op de volgende kenmerken: Koelkast panoramisch uitzicht, Insta-view koelkast achtergrondscherm/upload galerij foto, Roboking Home view/Home guard, Air Conditioning)

Beeld- en video-informatie: met inbegrip van foto-informatie, foto's in de smartphonegalerij, informatie op het scherm voor thuisweergave/huisbewaking, foto/video-informatie op het scherm voor thuisweergave, gespecificeerde waarde voor thuisbewaking, foto-informatie voor thuiszorg, Mijn Home View weergave (streaming).

 

Deze informatie wordt alleen verzameld als u gebruik maakt van functies die beeld- of videofunctionaliteit vereisen of ondersteunen en/of via de instellingen van uw besturingssysteem toegang verleent tot de camera of fotogalerij op uw toestel. Beeld- en video-informatie wordt uitsluitend op uw apparaat opgeslagen, en alleen zo lang als nodig is om de Diensten te verlenen.

Wanneer u gebruik maakt van onze Home View/Home guard functies, bent u verplicht om personen die aanwezig zijn in een opgenomen ruimte, te informeren dat hun beeld- of video-opname door ons zal worden verwerkt en om dit Privacybeleid aan hen ter beschikking te stellen.
 

Verzamelde informatie bij het verbinden met de robotstofzuiger

Afbeeldingen en plattegrond, informatie over schoonmaakreserveringen, schoonmaakgeschiedenis, schoonmaakagenda en video-informatie

Verzamelde informatie bij gebruik van voice link

Informatie over identificatie van het apparaat,

Technische informatie die nodig is voor de koppeling met externe apparaten, en

Productinformatie: inclusief naam en type van het productmodel, bijnaam van het product, status (aan/uit, resterende actietijd, statuswaarde van het apparaat) en statuseigenschappen, reeks waarden van producteigenschappen, resultaten van productcontrole, sessiesleutel

Spraakinformatie.

Informatie die wordt verzameld wanneer verbinding wordt gemaakt met de Smart TV.

OTA-ID, TV OS-versie, apparaatcode, ID inhoudsaanbevelingenlijst, ID inhoud

Informatie verzameld bij het gebruik van SmartWorld

Apparaatinformatie, met inbegrip van verbindingsinformatie (zoals naam terminalmodel, OS, browser, enz.), informatie mobiele provider, identificatie-informatie apparaat, IP-adres

 

Andere informatie die wij verzamelen

Wanneer wij uw toestemming vragen, zullen wij u bij het verkrijgen van uw toestemming uitleggen welke informatie wij zullen verzamelen en hoe wij deze zullen gebruiken.

Soms ontvangen wij informatie over u van derden, onder meer van andere bedrijven zoals Facebook, Google, Amazon of Line. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw informatie ontvangen van derde aanbieders van sociale netwerken als u ervoor kiest om verbinding te maken met onze diensten met behulp van uw account bij een sociaal netwerk.

Wij verifiëren bepaalde informatie die u verstrekt bij derden, bijvoorbeeld bij aanbieders van identiteitscontrole, om u te beschermen tegen fraude.

Wij gebruiken ook persoonlijke informatie die aanvankelijk via de Smart TV / Media-product dienst van LGE worden verzameld, voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden beschreven. Raadpleeg het afzonderlijke privacybeleid van LGE inzake Smart Media-product Lidmaatschap voor meer informatie.

Wij verzamelen ook informatie over u van andere derde partijen, bijvoorbeeld marketingbedrijven en data brokers, om uw interesses beter te begrijpen en u meer op maat gemaakte Diensten en reclame te kunnen leveren. Zo ontvangen wij bijvoorbeeld geaggregeerde informatie over levensstijl of aankooppatronen van bepaalde demografische groepen om een beter inzicht te krijgen in uw waarschijnlijke interesses.

We kunnen ook andere informatie over u, uw apparaten of uw gebruik van onze Services verzamelen indien dit wettelijk verplicht is (zoals wanneer we wettelijk verplicht zijn om zoeklogs van internet te verzamelen) of met uw toestemming.

Links naar andere websites, apparaten, apps en functies

Onze Diensten kunnen u in staat stellen verbinding te maken met andere websites, apparaten, apps en andere functies, die onafhankelijk van ons kunnen opereren en hun eigen privacyverklaringen of -beleid hebben, waarvan wij u ten zeerste aanraden dit door te nemen. Voor zover een gekoppelde website, apparaat, app of andere functie geen eigendom is van ons of niet door ons wordt beheerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik of de privacypraktijken ervan.

 

3. Hoe wij deze informatie gebruiken

In dit deel zetten wij de rechtsgronden uiteen waarop wij ons beroepen om uw persoonsgegevens te verwerken en onder elke rechtsgrond lichten wij de doeleinden toe waarvoor wij uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Als u meer dan één van onze diensten gebruikt, inclusief de diensten die in dit privacybeleid worden beschreven en onze dienst Smart TV / Media Product, zullen wij de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen in verband met elk van die diensten combineren en gebruiken voor de doeleinden die hieronder worden beschreven of zoals beschreven in het privacybeleid dat van toepassing is op de diensten die u gebruikt. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat u voor verschillende diensten verschillende logins moet gebruiken.

Het verlenen van diensten op basis van uw contractuele relatie met ons

Wij verwerken uw persoonsgegevens wanneer dit noodzakelijk is in het kader van ons contract met u, onder meer om:

• U te voorzien van onze diensten, en specifieke functies die u selecteert bij het gebruik van onze diensten, waarvoor het nodig kan zijn de inhoud van onze Diensten te personaliseren.

• Bestellingen en betalingen te verwerken en u onze producten of producten van derden te leveren die u via onze diensten koopt en u in staat te stellen uw garantierechten of andere rechten die u op grond van uw contract hebt, uit te oefenen.

• U te identificeren en te authenticeren zodat u gebruik kunt maken van bepaalde van onze diensten.

Het vergemakkelijken van installaties en registraties, het oplossen van technische problemen, het verlenen van bijstand aan de klanten en het toezenden van de nodige informatie in verband met de diensten.

Gerechtvaardigde belangen van de LG Groep en/of derden

Wij verwerken persoonsgegevens voor zover dit noodzakelijk is voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen (of die van derden), waaronder onze belangen om:

• Onze relatie met onze klanten doeltreffend beheren, onder meer door met u te communiceren en op uw vragen te antwoorden;

• Direct marketingactiviteiten uit te voeren (wanneer wij wettelijk niet verplicht zijn uw toestemming te verkrijgen), onder meer door u marketingberichten te sturen via e-mail, telefoongesprekken, post, sms-berichten, sociale mediakanalen of via pushmeldingen via onze mobiele apps, door u online advertenties te tonen, zowel op onze diensten als op websites van derden, door marketingprofielen aan te maken en door de aanbevelingen en marketinginhoud die wij en anderen aan u presenteren te personaliseren, en door promoties, wedstrijden en prijstrekkingen te organiseren. U hebt het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing - zie de rubriek "Uw keuzes" hieronder.

• Onze bedrijfsactiviteiten te beschermen tegen, identificeren en voorkomen van fraude en andere illegale activiteiten of activiteiten die verboden zijn door onze Gebruiksvoorwaarden.

• De veiligheid, beschikbaarheid en integriteit van onze diensten en informatiesystemen te beschermen, onder meer door authenticatiemechanismen en andere veiligheidsmaatregelen te gebruiken, onze systemen op veiligheidsrisico's te controleren, back-ups bij te houden, gegevens te anonimiseren en systeemonderhoud te verrichten.

• Onze wettelijke rechten en de veiligheid van eindgebruikers te beschermen, onder meer door klachten te behandelen, juridisch advies in te winnen en rechtsvorderingen in verband met ons of andere bedrijven van onze groep en onze Diensten in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen;

• Uw gebruikerservaring te verbeteren, onder meer door u functies op maat aan te bieden, zoals een automatische invulfunctie, een snelle zoekfunctie op basis van uw meest bezochte webpagina's en extra inhoud die op uw interesses is afgestemd;

• Onze diensten en klantenzorg te verbeteren, onder meer door uw feedback te vragen en enquêtes en marktonderzoek uit te voeren, gegevensanalyses over het gebruik van onze diensten uit te voeren, het gedrag van klanten te analyseren, gebruikspatronen en -profielen van klanten op te bouwen om regionale en wereldwijde gebruikstrends te identificeren en ons aanbod aan klanten wereldwijd te optimaliseren;

• Ons bedrijf doeltreffend te beheren, onder meer door rapporten op te stellen en de prestaties van onze diensten te analyseren (door het gebruik van geaggregeerde informatie), onze bedrijfsprocessen te controleren, en statistieken te gebruiken om weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen.

Wanneer wij ons beroepen op onze gerechtvaardigde belangen, hebben wij een belangenafweging uitgevoerd om na te gaan wat de gevolgen van de verwerking voor de betrokkenen zullen zijn en om te bepalen of de belangen van de betrokkenen zwaarder wegen dan onze belangen bij het uitvoeren van de verwerking. Meer informatie over deze afwegingstoets kunt u verkrijgen via de contactgegevens aan het einde van dit Privacybeleid.

Uw toestemming

Wij vragen uw toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken, wanneer wij dat passend achten of wanneer de wet ons daartoe verplicht. Wij gebruiken toestemming om:

• Cookies plaatsen en soortgelijke technologieën gebruiken in overeenstemming met ons Cookiebeleid en de informatie die aan u wordt verstrekt wanneer deze technologieën worden gebruikt. Raadpleeg voor meer informatie het cookiebeleid dat van toepassing is op de dienst die u gebruikt.

• U marketingcommunicatie te sturen (wanneer dit wettelijk verplicht is of wanneer wij er anderszins voor kiezen om op toestemming te vertrouwen).

• Waar vereist door de wet, toestemming om u te voorzien of u te laten voorzien van aanbevelingen en op maat gemaakte advertenties van inhoud, producten en diensten waarvan wij of anderen denken dat u die zou willen, door het analyseren van informatie met betrekking tot uw gebruik van de Diensten in combinatie met diverse informatie die u ons op andere manieren verstrekt, voor de doeleinden die in overeenstemming zijn met dit Privacybeleid. Dit kan het leveren van marketing via verschillende kanalen inhouden, inclusief via e-mail, via de LG account, op onze websites of op platforms van derden (inclusief sociale netwerken).

In andere gevallen waarin wij u om toestemming vragen, zullen wij de gegevens gebruiken voor het doel dat u op dat moment is uitgelegd.

Wanneer wij ons op uw toestemming baseren, hebt u altijd het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking die wij verrichtten voordat u uw toestemming introk. Om dit recht uit te oefenen, zie de rubriek "Uw rechten" hieronder.

Wettelijke verplichtingen

Wij verwerken persoonsgegevens voor zover dit noodzakelijk is om:

• Te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen krachtens de toepasselijke wetgeving (bv. fiscale en boekhoudkundige verplichtingen, verplichtingen in verband met productveiligheid, garanties en consumentenbescherming).

• Te voldoen aan gerechtelijke bevelen en dagvaardingen, en te reageren op juridisch bindende verzoeken van de overheid, wetshandhavingsinstanties, overheidsinstanties en/of regelgevende instanties.

Wanneer wij uw informatie nodig hebben om ons contract met u uit te voeren of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, bent u verplicht deze informatie aan ons te verstrekken. In andere gevallen bent u niet verplicht persoonlijke informatie te verstrekken, maar als u dat niet doet, kan dat gevolgen hebben voor de manier waarop u onze Services gebruikt.

 

4. Informatie delen

Wij dragen persoonlijke informatie over u over aan derden, maken deze bekend of stellen deze anderszins beschikbaar, zoals hieronder beschreven:

De LG Groep en personeel: Wij delen persoonlijke informatie tussen leden van de LG Groep en met ons personeel, inclusief aannemers en agenten, en andere bedrijven in onze groep, voor zover dit noodzakelijk of redelijk is om onze diensten te verlenen en om te voldoen aan de doeleinden zoals uiteengezet in sectie 3 hierboven of beschreven in het privacybeleid met betrekking tot onze andere diensten. Wij delen uw persoonlijke informatie bijvoorbeeld met LGE voor productontwikkeling en -verbetering, en met uw lokale LG Group-lid voor marketingdoeleinden.

Dienstverleners. Wij dragen uw informatie over of maken deze bekend aan zorgvuldig geselecteerde bedrijven en personen die diensten aan ons verlenen; bijvoorbeeld bedrijven die ons helpen bij de ontwikkeling en exploitatie van systemen voor onze Diensten, aanbieders van IT-diensten, beveiliging, hosting, onderhoud van de Website, gegevensonderhoud en analyse, klantenservice en communicatie, verwerking en uitvoering van bestellingen, mailing, facturering, marketing- en marktonderzoeksdiensten, geautoriseerde service- en reparatiecentra, andere administratieve diensten, en bedrijven die namens ons wedstrijden, sweepstakes en andere promoties organiseren. Deze entiteiten hebben alleen toegang tot en gebruik van uw persoonsgegevens voor zover dat nodig is om hun diensten aan ons te leveren en zij hebben contractuele verplichtingen om onder meer te voorkomen dat zij uw gegevens voor andere doeleinden gebruiken. Sommige van onze dienstverleners zijn gevestigd in de Republiek Korea of in andere landen buiten Europa.

IoT-aanbieders van derden: wanneer u connectiviteitsfuncties van derden activeert, bijvoorbeeld wanneer u home IoT-apparaten op onze Services aansluit, delen we persoonsgegevens met de aanbieders van die IoT-apparaten om u in staat te stellen de betreffende functies in onze Services te gebruiken.

Erkende wederverkopers. In bepaalde landen worden de producten op onze Website verkocht door onze erkende wederverkopers. Wanneer u in deze landen producten van onze Website koopt, zullen wij uw persoonlijke informatie met deze wederverkopers delen.

Reclamepartners. We delen persoonlijke informatie, waaronder hoe u omgaat met onze diensten, de advertenties die u ziet en de aankopen die u doet, met sociale netwerken en andere reclamepartners om de effectiviteit van onze reclame te meten, onze marketingpraktijken te verbeteren en ons te helpen relevantere reclame aan u te leveren. In overeenstemming met uw marketingvoorkeuren kunnen wij uw persoonsgegevens ook delen met derden die producten of diensten aanbieden die volgens ons interessant voor u kunnen zijn of die anderszins marketingonderzoek en -analyse verrichten. Deze partijen kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om u te benaderen met aanbiedingen of reclame.

Andere zakenpartners. Wij zullen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan andere zakelijke partners indien dit noodzakelijk is om u toegang te verlenen tot Diensten die u via onze Diensten hebt aangevraagd of promotiemateriaal met betrekking tot onze Diensten.

Bezoekers van onze Website. De berichten die u plaatst op sommige delen van de Website, met inbegrip van productbesprekingsborden, chatrooms, forums of andere openbare plaatsingsgebieden kunnen door andere bezoekers van onze Website worden bekeken. [Wij maken op onze Website duidelijk waar informatie die u plaatst zichtbaar zal zijn voor anderen]

Bedrijfsadviseurs: bijvoorbeeld onze advocaten, accountants, bedrijfsadviseurs, verzekeraars, accountants, voor zover het voor hen noodzakelijk is hun diensten aan ons te verlenen.

Overheidsinstanties, gerechtelijke autoriteiten, regelgevende instanties of andere derde partijen wanneer dit vereist is: Wij zullen persoonlijke informatie bekendmaken aan overheidsinstanties, gerechtelijke autoriteiten, regelgevende instanties of andere derde partijen wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn of wanneer wij van mening zijn dat dit noodzakelijk is:

- om te voldoen aan de wet of te reageren op verplichte juridische processen (zoals een huiszoekingsbevel, dagvaarding of gerechtelijk bevel);

- om de naleving van de voorwaarden en het beleid met betrekking tot onze Services te verifiëren of af te dwingen en om fraude of andere onwettige activiteiten met betrekking tot het gebruik van onze Services of die van invloed zijn op ons bedrijf te onderzoeken en te voorkomen, voor zover dergelijke openbaarmaking is toegestaan door de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming; en

- om onze rechten, eigendommen en de veiligheid van onze bedrijfsactiviteiten en die van onze respectieve filialen, personeel, zakenpartners, onze klanten of leden van het publiek te beschermen en te verdedigen.

Bedrijfstransacties. Wij kunnen uw informatie bekendmaken aan derden (en hun bedrijfsadviseurs) in het kader van een fusie of overdracht, reorganisatie, overname of verkoop (ook in het kader van onderhandelingen), ontbinding of andere zakelijke transactie, of in geval van een faillissement.

Andere Partijen met Uw Toestemming of op Uw Verzoek. Naast de openbaarmakingen die in dit Privacybeleid worden beschreven, kunnen wij informatie over u delen met derden wanneer u afzonderlijk toestemming geeft voor of verzoekt om dergelijke delen.

Google Analytics / FireBase Wij kunnen persoonlijke informatie over uw online activiteiten op websites en verbonden toestellen in de loop van de tijd en over websites van derden, toestellen, apps en andere online functies en diensten verzamelen. Wij kunnen analytische diensten van derden gebruiken, zoals Google Analytics en Firebase. De informatie die wij verkrijgen kan bekend gemaakt worden aan of rechtstreeks verzameld worden door deze aanbieders en andere relevante derden die de informatie gebruiken, bijvoorbeeld om het gebruik van de Diensten te evalueren. Ga voor meer informatie over Google Analytics naar “Hoe Google gegevens gebruikt wanneer u de sites of apps van onze partners gebruikt” (te vinden op https://www.google.com/policies/privacy/partners/), “Beveiligen van uw gegevens” (te vinden op https://support.google.com/analytics/answer/6004245#zippy=) en “Add-on browser voor afmelden bij Google Analytics” (te vinden op https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

5. Bewaring van persoonlijke informatie

Wij nemen passende maatregelen om ervoor te zorgen dat wij informatie verwerken en bewaren in overeenstemming met de volgende beginselen:

• ten minste voor de duur dat de informatie wordt gebruikt om u van onze Diensten te voorzien;

• zoals vereist door de wet, een contract, of met betrekking tot onze wettelijke verplichtingen (bijv. belastingwetten); of

• alleen voor zolang dat nodig is voor het doel waarvoor zij zijn verzameld of worden verwerkt, of langer indien dit vereist is uit hoofde van een overeenkomst, door de toepasselijke wetgeving, of, in anoniem gemaakte vorm, voor statistische doeleinden, mits passende waarborgen worden geboden. Bijvoorbeeld, indien er een geschil ontstaat tussen u en de LG Groep of indien u geen betaling verricht voor onze Diensten, kunnen wij relevante informatie bewaren totdat een dergelijk geschil is opgelost of totdat een dergelijke betaling is verricht, respectievelijk. Indien u uw gehele LG Account verwijdert, worden uw gegevens gedurende drie maanden bewaard en daarna onmiddellijk vernietigd, tenzij anders vereist onder toepasselijk recht.

• Wanneer wij uw gegevens verwerken voor marketingdoeleinden of met uw toestemming, verwerken wij de gegevens totdat u ons vraagt daarmee te stoppen en gedurende een korte periode daarna (om ons in staat te stellen uw verzoeken uit te voeren). Wij houden ook bij dat u ons verzocht heeft u geen direct marketing toe te zenden of uw gegevens voor onbepaalde tijd te verwerken, zodat wij uw verzoek in de toekomst kunnen respecteren.

 

6. Uw keuzes

Waar toegestaan kunnen wij contact met u opnemen via e-mail, telefoon, sms of pushberichten via onze mobiele apps. Om een verzoek in te dienen betreffende de ontvangst van dergelijke mededelingen van ons, kunt u contact met ons opnemen via de informatie in de rubriek "Contact" hieronder.

 

U kunt zich op elk moment afmelden voor onze marketingcommunicatie door te klikken op de link "afmelden" onderaan de e-mails of door rechtstreeks contact met ons op te nemen (zie "Contact" sectie hieronder). Zoals vermeld in het gedeelte Uw rechten hieronder, hebt u het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen het gebruik van persoonsgegevens voor direct-marketingdoeleinden.

 

Als u zich afmeldt voor onze marketingcommunicatie, zullen wij uw afmelding zo snel mogelijk verwerken, maar u dient zich ervan bewust te zijn dat u in sommige omstandigheden nog gedurende korte tijd marketingberichten kunt blijven ontvangen terwijl wij uw verzoek verwerken. Wij zullen u ook serviceberichten blijven sturen om u de nodige informatie te verstrekken in verband met uw contract en de Diensten die u gebruikt (bijvoorbeeld om u op de hoogte te brengen van wijzigingen in onze Gebruiksvoorwaarden).

 

7. Uw rechten

Voor zover de toepasselijke wetgeving dit toestaat, kunt u uw lokale LG Group-lid vragen om een kopie van de persoonlijke informatie die wij over u bewaren. U kunt ons ook vragen persoonsgegevens te wissen of eventuele onnauwkeurigheden te corrigeren, de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken of te limiteren, uw toestemming in te trekken en u persoonsgegevens die u ons voor een contract of met uw toestemming hebt verstrekt, in een gestructureerd, machineleesbaar formaat te verstrekken, en ons te vragen deze gegevens te delen (over te dragen) aan een andere voor de verwerking verantwoordelijke.

Bovendien kunt u, voor zover de toepasselijke wetgeving daarin voorziet, in bepaalde omstandigheden bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (met name wanneer wij de gegevens niet hoeven te verwerken om aan een contractuele of andere wettelijke verplichting te voldoen). U hebt te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden, met inbegrip van profilering in verband met direct marketing.

Deze rechten kunnen echter beperkt zijn, bijvoorbeeld indien het inwilligen van uw verzoek zou leiden tot de onthulling van persoonsgegevens over een andere persoon, indien dit een inbreuk zou vormen op de rechten van een derde partij (met inbegrip van onze rechten) of indien u ons vraagt om informatie te wissen die wij op grond van de wet moeten bewaren of die wij op grond van dwingende legitieme belangen moeten bewaren. Zowel de GDPR als de nationale wetgevingen bevatten uitzonderingen op dit gebied. Wij zullen u op de hoogte brengen van relevante vrijstellingen waarop wij ons beroepen wanneer wij op uw verzoek ingaan. Om een verzoek betreffende uw rechten in te dienen of om een vraag te stellen, gebruikt u de contactgegevens in de rubriek "Contact" hieronder. In sommige gevallen kunt u uw rechten ook rechtstreeks via de Website uitoefenen.

 

8. Hoe wij persoonlijke informatie beschermen

Wij nemen de bescherming van uw informatie serieus en hebben beschermingsmaatregelen getroffen om de informatie die wij via onze Diensten verzamelen te beschermen. Hoewel wij redelijke maatregelen nemen om uw informatie te beschermen, is geen enkele website, internettransmissie, computersysteem of draadloze verbinding volledig veilig.

 

9. Internationale gegevensoverdracht

Uw gebruik van onze Diensten betreft de overdracht, opslag en verwerking van uw persoonlijke informatie binnen en buiten uw land van verblijf, in overeenstemming met dit Privacybeleid. Uw persoonlijke informatie wordt in het bijzonder overgedragen aan de Republiek Korea. Denk eraan dat de wetgeving inzake gegevensbescherming en andere wetgeving van landen waarnaar uw informatie kan worden overgedragen, wellicht niet zo compleet zijn als die in uw land.

[Voor Europese ingezetenen]

Indien u zich in de EER (Europese Economische Ruimte, dat wil zeggen in de Europese Unie en IJsland, Liechtenstein, Noorwegen), het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland bevindt, zullen wij uw persoonsgegevens doorgeven aan andere landen buiten de EER, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland, waaronder de Republiek Korea en de Verenigde Staten. In het recht van de Europese Unie wordt erkend dat de Republiek Korea persoonsgegevens adequaat beschermt. Wanneer wij echter uw persoonsgegevens overdragen aan een rechtsgebied dat door de toepasselijke wetgeving niet als adequaat wordt beschouwd, zullen wij in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving passende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens beschermd blijven. Dergelijke maatregelen omvatten bijvoorbeeld het gebruik van modelclausules die zijn goedgekeurd door de EU, het VK en Zwitserland. In sommige gevallen zullen wij ons baseren op uw uitdrukkelijke toestemming, waar dat passend is. Om meer informatie te vragen of een kopie van de contractuele overeenkomsten of andere bestaande waarborgen te verkrijgen, kunt u gebruik maken van de contactgegevens in de rubriek "Contact" hieronder.
 

10. Bijwerkingen van ons privacybeleid


Wij zullen dit Privacybeleid bijwerken wanneer wij de manier veranderen waarop wij uw persoonlijke informatie gebruiken, of wanneer wij daartoe verplicht zijn krachtens de wetgeving inzake gegevensbescherming. We zullen wezenlijke wijzigingen in ons Privacybeleid op passende wijze onder uw aandacht brengen (bijvoorbeeld door een kennisgeving te plaatsen op de webpagina's en apps via welke wij onze Diensten verlenen en bovenaan de kennisgeving aan te geven wanneer deze het meest recent is bijgewerkt).

 

11. Neem contact met ons op

 

Om uw rechten uit te oefenen, of voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken, kunt u contact met ons opnemen.

Voor verzoeken en vragen met betrekking tot informatie over u verzameld via de Website of anderszins door uw lokale LG Group lid, kunt u contact opnemen met uw lokale LG Group lid. De naam en contactgegevens van uw lokale LG Group-lid vindt u hier.

Voor verzoeken en vragen met betrekking tot informatie over u die via alle andere Diensten is verzameld, kunt u contact opnemen met LGE op [hier] of via de post [LG Twin tower, 128 Yeoui-daero, Yeongdeungpo-gu, Seoul, Republiek Korea]. De contactpersoon van LGE in de EER is [dpo-eu@lge.com], LG Electronics Deutschland GmbH, Alfred-Herrhausen-Allee 3-5, 65760 Eschborn. De naam en contactgegevens van uw lokale LG Group-lid vindt u hier.

Onze functionaris voor gegevensbescherming is bereikbaar op [dpo-eu@lge.com].

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken of van mening bent dat dit niet in overeenstemming is met de wetgeving inzake gegevensbescherming, hebt u het recht een klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit waar u woont of werkt of waar u van mening bent dat een inbreuk op de wetgeving inzake gegevensbescherming heeft plaatsgevonden.

 

12. Persoonlijke gegevens van kinderen

 

Onze Diensten zijn ontworpen voor een algemeen publiek en zijn niet gericht op kinderen. In verband met onze Diensten verzamelen of bewaren we niet bewust persoonlijke gegevens van personen jonger dan 18 jaar en staan we niet bewust toe dat dergelijke personen onze Diensten gebruiken. Gelieve ons geen persoonlijke informatie te verstrekken met betrekking tot personen jonger dan 18 jaar. Als u jonger bent dan 18 jaar, probeer u dan niet te registreren voor onze diensten of ons enige persoonlijke informatie te verstrekken. Indien wij vernemen dat een persoon jonger dan 18 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, zullen wij deze persoonlijke informatie onmiddellijk verwijderen. Als u denkt dat een kind jonger dan 18 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op via de informatie in het gedeelte "Contact opnemen" hierboven.

In sommige rechtsgebieden kunnen wij een strenger beleid inzake leeftijdsgrenzen hanteren. Lees de aanvullende informatie voor uw rechtsgebied onderaan dit Privacybeleid voor meer informatie.

 

 

 

LG Entiteiten

Land

LG Entiteit

Geregistreerd adres

Contactgegevens.

Nederland

LG Electronics Benelux Sales BV

Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen

lgebn.privacy@lge.com

 

Diensten

Dienst

LG Entiteit

Geregistreerd adres

Contactgegevens

ThinQ

LG Electronics, Inc

LG Twin Tower, 128 Yeoui-daero, Yeongdeungpo-gu, Seoul, Republiek Korea

thinq@lge.com

LG SmartWorld

LG Electronics, Inc

LG Twin Tower, 128 Yeoui-daero, Yeongdeungpo-gu, Seoul, Republiek Korea

lgworld@lge.com

https://www.lg.com/nl

LG Electronics Benelux Sales BV

Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen

lgebn.privacy@lge.com

 

 

Cookiebeleid

 

Ingangsdatum: 22 / 12 / 2022

 

De Sites maken gebruik van cookies. Hieronder vindt u meer informatie over cookies en hoe u deze kunt beheren. Als u het gebruik van deze cookies niet accepteert, verleen dan geen toestemming door de betreffende tick box aan te vinken op de website of schakel ze dan uit volgens de instructies in dit cookiebeleid.

 

WAT IS EEN COOKIE?

Cookies zijn tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die naar uw computer of mobiele apparaat worden gedownload wanneer u een website bezoekt. Cookies worden vervolgens bij elk volgend bezoek teruggestuurd naar de oorspronkelijke website of naar een andere website die de cookie herkent. Cookies zijn handig omdat ze ervoor zorgen dat een website het apparaat van een gebruiker herkent.

Cookies hebben veel verschillende taken, zoals u efficiënt tussen pagina's laten navigeren, uw voorkeuren onthouden en over het algemeen de gebruikerservaring verbeteren. Ze kunnen ook helpen ervoor te zorgen dat advertenties die u online ziet beter aansluiten bij u en uw interesses.

Ga voor meer informatie over cookies naar http://www.allaboutcookies.org/. Hier kunt u ook zien welke cookies op uw apparaat zijn ingesteld en hoe u deze kunt beheren en verwijderen.

 

WELKE COOKIES GEBRUIKEN WE OP DE SITES?

We gebruiken de volgende cookies:

Strikt noodzakelijke cookies: Dit zijn cookies die vereist zijn voor de werking van onze website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen op beveiligde delen van onze website. Deze cookies verzamelen geen informatie over u die zou kunnen worden gebruikt voor marketing of die onthouden waar u op internet was. Deze categorie cookies kan niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies: Deze cookies stellen ons in staat bezoekers te herkennen en het aantal te tellen en om te zien hoe bezoekers zich verplaatsen op onze website wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons de manier waarop onze website werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken en om gepersonalizeerde inhoud aan te bieden.

Onze website maakt gebruik van cookies van Google Analytics. Gegevens die worden verzameld door cookies van Google Analytics worden doorgegeven aan en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten van Amerika in overeenstemming met haar privacybeleid. Ga naar https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl. Voor een overzicht van de privacy bij Google en hoe dit van toepassing is op

 

Google Analytics. U kunt zich afmelden voor tracking door Google Analytics via https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=nl&ref_topic=2919631

Ook zijn er andere derde partijen die analytische cookies gebruiken zoals weergegeven in de tabel hieronder. De derde partijen zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie raadpleeg de privacy policy van deze derde partijen.

Performance cookies: Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze website. Dit stelt ons in staat onze inhoud voor u te personaliseren en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio). Deze cookies worden gebruikt om u te voorzien van handige functies, zoals productbeoordelingen en het afspelen van productvideos.

Advertentie cookies. Deze worden gebruikt om gebruikers te voorzien van advertenties die voor hen relevant zijn door informatie te verzamelen over hun surfgedrag en sitegebruik. Ze kunnen ook worden gebruikt om derden in staat te stellen relevante en gepersonaliseerde advertenties aan gebruikers te tonen via hun netwerken, om de effectiviteit van advertentiecampagnes te meten en om het aantal keren dat u dezelfde advertentie ziet te beperken.

 

No

CookieType

Cookie Naam

Domein

Geldigheid

1

performance

noMoreToday

LG

1 dag

2

strikt noodzakelijk

NL_eCookieOpenFlag

LG

1 dag

3

Strikt noodzakelijk

NL_LGCOM_ADVERTISING

LG

1 jaar

4

strikt noodzakelijk

NL_LGCOM_ANALYSIS_OF_SITE

LG

1 jaar

5

strikt noodzakelijk

NL_LGCOM_IMPROVEMENTS

LG

1 jaar

6

strikt noodzakelijk

NL_LGCOM_SOCIAL_MEDIA

LG

1 jaar

7

performance

LG5_SupportSearch

LG

30 dagen

8

performance

LG5_RememberAccount

LG

30 dagen

9

performance

LG5_filter

LG

sessie

10

performance

LG5_RecentlyView

LG

30 dagen

11

performance

LG5_B2B_RecentlyView

LG

30 dagen

12

performance

LG5_CST_RecentlyView

LG

30 dagen

13

performance

LG5_B2B_CompareCart

LG

sessie

14

performance

LG5_CompareCart

LG

sessie

15

performance

LG5_CompareLock

LG

sessie

16

performance

LG5_PageHistory

LG

sessie

17

performance

LG5_ReviewHelpful

LG

30 dagen

18

performance

LG5_SearchResult

LG

30 dagen

19

performance

LG5_B2B_SearchResult

LG

30 dagen

20

performance

fr

Facebook

3 maanden

21

advertentie

_fbp

Facebook

3 maanden

22

advertentie

_gcl_au

Google

3 maanden

23

advertentie

IDE

Google

sessie

24

advertentie

NID

Google

6 maanden

25

advertentie

t1

SIZMEK

3 maanden

26

advertentie

u2

SIZMEK

3 maanden

27

advertentie

ActivityInfo2

SIZMEK

3 maanden

28

advertentie

cid

Adform

2 maanden

29

advertentie

uid

Adform

2 maanden

30

analytisch

s_cc

Adobe

sessie

31

analytisch

s_fid

Adobe

5 jaar

32

analytisch

s_invisit

Adobe

sessie

33

analytisch

s_nr

Adobe

1 maand

34

analytisch

s_ppv

Adobe

sessie

35

analytisch

s_ppvl

Adobe

sessie

36

analytisch

s_sq

Adobe

sessie

37

analytisch

s_vi

Adobe

2 jaar

38

analytisch

s_vnum

Adobe

1 maand

39

analytisch

sat_track

Adobe

sessie

40

analytisch

u2

Google

3 maanden

41

analytisch

uid

Google

2 maanden

42

analytisch

__utma

Google

2 jaar

43

analytisch

__utmb

Google

30 minuten

44

analytisch

__utmc

Google

sessie

45

analytisch

__utmt_UA-38652751-1

Google

10minuten

46

analytisch

__utmt_UA-42206083-2

Google

10minuten

47

analytisch

__utmz

Google

6 maanden

48

analytisch

_dc_gtm_UA-**

Google

1 minuut

49

analytisch

_ga

Google

2 jaar

50

analytisch

_gat_UA-**

Google

1 minuut

51

analytisch

_gcl_au

Google

1 dag

52

analytisch

_gid

Google

1 dag

53

analytisch

s_adserv

SIZMEK

30 minuten

54

analytisch

_vwo_uuid_v2

Wingify

1 dag

55

strikt noodzakelijk

SESSION

LG

sessie

56

strikt noodzakelijk

C

Adform

1 maand

57

advertentie

demdex

Demdex

6 maanden

58

performance

dextp

Demdex

6 maanden

59

performance

dpm

Demdex

6 maanden

60

advertentie

ev_sync_dd

Everesttech

15 dagen

61

advertentie

everest_g_v2

Everesttech

1 jaar

62

performance

_js_datr

Facebook

sessie

63

performance

sb

Facebook

sessie

64

performance

wd

Facebook

7 dagen

65

performance

datr

Facebook

2 jaar

66

advertentie

ab

Agkn

1 jaar

67

advertentie

anj

Adnxs

15 maanden

68

advertentie

audit

Rubiconproject

1 jaar

69

advertentie

c

Bidswitch

1 jaar

70

analytisch

c

Creative-serving

13 maanden

71

advertentie

callback

Id5-sync

1 dag

72

advertentie

car

Id5-sync

1 dag

73

advertentie

cf

Id5-sync

1 dag

74

advertentie

cip

Id5-sync

1 dag

75

advertentie

cnac

Id5-sync

1 dag

76

advertentie

gdpr

Id5-sync

1 dag

77

advertentie

id5

Id5-sync

1 dag

78

advertentie

3pi

Id5-sync

1 dag

79

advertentie

icu

Adnxs

3 maanden

80

advertentie

khaos

Rubiconproject

1 jaar

81

advertentie

PUBMDCID

Pubmatic

1 dag

82

advertentie

PugT

Pubmatic

1 maand

83

advertentie

KRTBCOOKIE_218

Pubmatic

3 maanden

84

advertentie

KRTBCOOKIE_377

Pubmatic

3 maanden

85

advertentie

KRTBCOOKIE_466

Pubmatic

1 maand

86

advertentie

tuuid

Bidswitch

1 jaar

87

advertentie

tuuid

Creative-serving

13 maanden

88

advertentie

tuuid_lu

Bidswitch

1 jaar

89

advertentie

tuuid_lu

creative-serving

13 maanden

90

performance

LG5_ExcitingOffer

LG

sessie

91

Advertentie

Bazaarvoice

sessie

 

92

Performance

LG

1 jaar

 

93

Performance

LG

Session

 

94

Performance

Bazaarvoice

1 jaar

 

95

Performance

LG

Session

 

96

Performance

Bazaarvoice

Session

 

97

Analysis of site

Beusable

30 min

 

98

Analysis of site

Beusable

30 min

 

99

Analysis of site

Beusable

30 min

 

100

Analysis of site

Beusable

30 min

 

101

Analysis of site

Beusable

30 min

 

102

Analysis of site

Beusable

30 min

 

103

Analysis of site

Beusable

30 min

 

104

Analysis of site

Beusable

Permanent

 

105

Analysis of site

Beusable

Permanent

 

106

Analysis of site

Beusable

Permanent

 

107

Analysis of site

Beusable

Permanent

 

108

Analysis of site

Beusable

30 min

 

109

Analysis of site

Beusable

30 min

 

110

advertentie

.lg.com

1 jaar

 

111

advertentie

lg.com

1 jaar

 

112

advertentie

.lg.com

2 jaar

 

113

analytisch

.lg.com

1 jaar

 

114

analytisch

.lg.com

6 maanden

 

115

advertentie

.lg.com

6 maanden

 

116

analytisch

.lg.com

3 maanden

 

117

analytisch

lg.com

sessie

 

118

analytisch

.lg.com

6 maanden

 

119

advertentie

.lg.com

2 jaar

 

120

advertentie

.lg.com

1 jaar

 

121

analytisch

.lg.com

1 jaar

 

122

analytisch

.lg.com

2 dagen

 

123

analytisch

.lg.com

1 jaar

 

124

analytisch

.lg.com

1 month

 

125

analytisch

bazaarvoice.com

2 jaar

 

126

performance

lg.com

sessie

 

127

performance

.lg.com

sessie

 

128

performance

lgchatbot-bot.vieeye.hu

sessie

 

129

analytisch

lg.com

1 uur

 

130

advertentie

.lg.com

sessie

 

131

performance

.lg.com

sessie

 

132

analytisch

www.lg.com

1 minute

 

133

analytisch

www.lg.com

1 minute

 

134

advertentie

.google.com

sessie

 

135

advertentie

.google.com

sessie

 

136

strikt noodzakelijk

lg.com

sessie

 

137

strikt noodzakelijk

lg.com

sessie

 

138

strikt noodzakelijk

lg.com

sessie

 

139

analytisch

.lg.com

2 jaar

 

140

strikt noodzakelijk

.lg.com

7 dagen

 

141

analytisch

.lg.com

6 maanden

 

142

analytisch

.lg.com

6 maanden

 

143

performance

.lg.com

6 maanden

 

144

performance

.lg.com

6 maanden

 

145

analytisch

.lg.com

1 jaar

 

146

advertentie

.lg.com

3 maanden

 

147

analytisch

.lg.com

sessie

 

148

analytisch

.lg.com

6 maanden

 

149

analytisch

.lg.com

6 maanden

 

150

advertentie

.lg.com

sessie

 

151

analytisch

.lg.com

6 maanden

 

152

analytisch

lg.com

1 uur

 

153

advertentie

.google.com

Persist

 

154

strikt noodzakelijk

www.lg.com

sessie

 

155

strikt noodzakelijk

lg.com

sessie

 

156

strikt noodzakelijk

lg.com

sessie

 

157

strikt noodzakelijk

lg.com

sessie

 

158

strikt noodzakelijk

lg.com

sessie

 

159

advertentie

tailtarget.com

2 jaar

 

160

performance

.lg.com

1 jaar

 

161

performance

.lg.com

1 jaar

 

162

performance

.lg.com

1 jaar

 

163

performance

.lg.com

1 jaar

 

164

analytisch

.lg.com

1 jaar

 

165

performance

.lg.com

1 jaar

 

166

performance

.lg.com

1 jaar

 

167

performance

.lg.com

1 jaar

 

168

performance

.lg.com

1 jaar

 

169

analytisch

.lg.com

1 jaar

 

170

analytisch

.youreko.com

1 jaar

 

171

performance

.lg.com

1 jaar

 

172

performance

.lg.com

1 jaar

 

173

performance

.lg.com

1 jaar

 

174

performance

.lg.com

1 jaar

 

175

analysis of site

.lg.com

30 min

 

176

analysis of site

.lg.com

30 min

 

177

analysis of site

.lg.com

30 min

 

178

analysis of site

.lg.com

30 min

 

179

analysis of site

.lg.com

30 min

 

180

analysis of site

.lg.com

30 min

 

181

analysis of site

.lg.com

30 min

 

182

analysis of site

.lg.com

23-Apr

 

183

analysis of site

.lg.com

23-Apr

 

184

analysis of site

.lg.com

23-Apr

 

185

analysis of site

.lg.com

23-Apr

 

186

analysis of site

.lg.com

30 min

 

187

analysis of site

.lg.com

30 min

 

Meer informatie over hoe onze cookies werken, vindt u in de tabel die hier beschikbaar is: https://www.lg.com/nl/download/nl-privacy-policy-1.4.pdf

 

HOE COOKIES UIT TE SCHAKELEN OF TE VERWIJDEREN?

U kunt cookies uitschakelen door de instelling in uw browser te activeren waarmee u de instelling van alle of sommige cookies kunt weigeren. Als u echter in uw browserinstellingen alle cookies uitschakelt (inclusief strikt noodzakelijke cookies), hebt u mogelijk geen toegang tot alle of delen van de Sites.

Als u een cookie of categorie van cookies uitschakelt, wordt de cookie niet uit uw browser verwijderd. Dit moet u apart in uw browser doen.

Als u uw cookie-instellingen wilt wijzigen, gaat u naar het menu 'Opties' of 'Voorkeuren' van uw browser. U kunt ook in uw browser naar de optie 'Help' gaan voor meer informatie.

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de cookie-instellingen voor uw browser:

• Google Chrome : https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

• Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-websites-storing-cookies-site-data-firefox

• Internet Explorer : https://support.microsoft.com/nl - en/help/17442 /windows - internet - explorer - delete - manage - cookies

• Safari: https://support.apple.com/nl-nl/guide/safari/sfri11471/mac

 

Direct marketing

Regelmatig communiceren we per e-mail of sms met gebruikers die zich abonneren op onze diensten of daarvoor toestemming hebben gegeven. Hoewel u zich kunt afmelden voor marketingberichten en het delen van uw Persoonsgegevens met derden, moet u er rekening mee houden dat het in uw belang is ervoor te zorgen dat we u bepaalde niet-marketing-gerelateerde berichten kunnen sturen, zoals berichten van betalingen en dat we wellicht door de wet verplicht zijn bepaalde mededelingen aan u te sturen.

 

De afmeldoptie kan worden ingesteld door het betreffende selectievakje in- of uit te schakelen op de plaatsen waar Persoonsgegevens worden verzameld, of door contact met ons op via email naar lgebn.privacy@lge.com of per post aan LG Electronics Benelux Sales B.V., afdeling Legal, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen. We verwerken uw opzegging zo snel mogelijk, maar in sommige gevallen kunt u nog enkele berichten ontvangen voordat de opzegging is verwerkt. U kunt zich ook afmelden voor de ontvangst van dergelijke e-mails door op de afmeldingskoppeling te klikken in de tekst van de e-mail.