We use cookies, including cookies from third parties, to enhance your user experience and the effectiveness of our marketing activities. These cookies are performance, analytics and advertising cookies, please see our Privacy and Cookie policy for further information. If you agree to all of our cookies select “Accept all” or select “Cookie Settings” to see which cookies we use and choose which ones you would like to accept.
A „visszaállítás” a termék vásárláskori kezdeti beállításainak visszaállítását jelenti.
A visszaállítás végrehajtásával megoldhatók olyan problémák, mint a hibásan működő Magic Remote, vagy a TV-szoftverrel vagy alkalmazással kapcsolatos hibák.
Fontos azonban megjegyezni, hogy a visszaállítás törli az összes vásárlással telepített alkalmazást, a személyes beállításokat és a mentett adatokat.
Próbáld ki ezt
Hogyan lehet visszaállítani a TV-t a megjelenési dátum és a webOS verzió alapján
- 2021 és 2025 között megjelent tévék (webOS 6.0 ~ 25): Nyomja meg a távirányító Beállítások [
] gomb → Minden beállítás [
] → [Általános] → [Rendszer] → [Visszaállítás az eredeti beállításokra]
- 2020-ban megjelent tévék (webOS 5.0): Nyomja meg a távirányító Beállítások [
]gomb → Minden beállítás [
] → [Támogatás] → [Visszaállítás az eredeti beállításokra]
- 2019 előtt kiadott tévék (~ webOS 4.5) Nyomja meg a távirányító Beállítások [
]gomb → Minden beállítás [
] → [Általános] → [Visszaállítás az eredeti beállításokra]
Hogyan lehet visszaállítani egy 2024 után kiadott webOS24, 25 TV-t
1. Nyomja meg a távirányító Beállítások [
] gombot a gyorsmenü megnyitásához.
A távirányító mutatójával válassza ki az Összes beállítás ikont []. A kiválasztás megerősítéséhez nyomja meg a távirányító közepén található görgős (OK) gombot.
2. Válassza az [Általános] fület.
3. Válassza a [Rendszer] fület.
4. A Rendszer fülön válassza a [Visszaállítás az eredeti beállításokra] lehetőséget.
5. A [Visszaállítás az eredeti beállításokra] kiválasztása után a rendszer kérni fogja, hogy válasszon egy lehetőséget.
- Az [Összes visszaállítása] opció minden beállítást visszaállít, beleértve a hálózati beállításokat is.
- A [Mindent visszaállít, kivéve a hálózati beállításokat] opció minden beállítást visszaállít, kivéve a vezetékes és vezeték nélküli hálózati beállításokat.
- A [Mindent visszaállít, kivéve a hálózati beállításokat] opció minden beállítást visszaállít, kivéve a vezetékes és vezeték nélküli hálózati beállításokat.
- Az [Összes visszaállítása] opció minden beállítást visszaállít, beleértve a hálózati beállításokat is.
6. A visszaállítás kiválasztása után a TV újraindul, és megjelenik a kezdőképernyő.
Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a TV beállításához.
A tartalom ellenőrzéséhez mozgassa balra vagy jobbra.
Ez az útmutató minden modellhez készült, ezért a képek vagy a tartalom eltérhet az Ön termékétől.